9-persoons bus huren Zaandam

Snel en betaalbaar een 9-persoons bus huren in Zaandam voor een aangename rit met een grote groep. Bert Jonk Autoverhuur verhuurt 9-persoons bussen in diverse uitvoeringen met verschillende extra opties. Zo past u de bus gemakkelijk aan naar uw wensen en gelegenheid. De huurprijzen van onze bussen zijn altijd inclusief:

 • 21% btw
 • WA-verzekering
 • 100 kilometer vrij rijden

Bij het huren van een 9-persoons bus bij de vestiging in Zaandam vragen wij om een borgsom van € 300,- en € 450,- voor de luxe bussen. Bekijk onderstaand ons aanbod 9-persoons bussen en reserveer direct uw gewenste bus of neem contact op via 075 303 0619.

Aanbod 9-persoons bussen Zaandam

 
Dag (100 km) € 99,90
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 156,09
Weekend (300 km) € 199,65
Week (1400 km) € 665,50
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

Witte 9-persoons bus verkrijgbaar in verschillende merken en uitgerust met extra zware trekhaak. Te huur bij Bert Jonk Autoverhuur in zowel handgeschakeld model als automaat.

Dag (100 km) € 108,00
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 173,03
Weekend (300 km) € 214,17
Week (1400 km) € 726,00
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

De Mercedes Sprinter is een ruime VW Transporter bus uitgerust met een radio en airco. De dieselbus is een automaat en te huur bij Bert Jonk Autoverhuur in Zaandam.

Dag (100 km) € 119,00
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 183,92
Weekend (300 km) € 235,95
Week (1400 km) € 798,60
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

Een zeer ruime 9-persoons bus in een verlengde en verhoogde uitvoering. Stem de indeling van de zitplaatsen af op uw wensen. Deze personenbus is te huur bij Bert Jonk in Zaandam.

Dag (100 km) € 130,00
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 229,00
Weekend (300 km) € 297,00
Week (1400 km) Op aanvraag
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

Een zeer luxe Mercedes Sprinter geschikt voor 9 personen te huur bij Bert Jonk in Zaandam. De personenbus is voorzien van navigatie, cruise control, achteruitrijcamera en airco.

Eenvoudig een 9-persoons bus huren in Zaandam

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

Altijd geschikt vervoer passend bij uw situatie

Bij Bert Jonk Autoverhuur heeft u keuze uit 9-persoons bussen in verschillende uitvoeringen en merken. Stem de indeling van de zitplaatsen eenvoudig af op uw wensen en kies voor een handgeschakelde bus of toch liever een automaat. In drie stappen huurt u al de gewenste personenbus:

 1. Selecteer het gewenste 9-persoonsbusje
 2. Bepaal de begin- en de einddatum van de huur
 3. Haal uw personenbus af bij de vestiging in Zaandam

Tijdens het bestelproces is het daarnaast mogelijk om verschillende extra opties toe te voegen aan het busje. Kies bijvoorbeeld voor een trekhaak of winterbanden tijdens de koude wintermaanden. Neem voor meer informatie over het huren van een 9-persoons bus gerust contact met ons op via 075 303 0619 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.

Benodigde documenten bij het huren van een 9-persoons bus

Bij het huren van een 9-persoons bus is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van onderstaande officiële documenten. Deze documenten mogen geen kopieën zijn:

 • Een geldig rijbewijs
 • Legitimatie van uw adres (door middel van een loonstrook of een officiële brief)
 • Bij zakelijke huur heeft u een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig

Verhuurperiode van een kalenderdag

Bij Bert Jonk Autoverhuur hanteren wij een verhuurperiode van een kalenderdag. Wanneer u een personenbus bij ons huurt voor een dag, begint de huur om 08:00 uur ’s ochtends. Deze periode loopt door tot de volgende dag tot uiterlijk 07:30 uur. Aan het einde van de verhuurperiode levert u de personenbus weer in bij een van onze vestigingen. U mag de bus op ons terrein of in de buurt van ons terrein parkeren. Wanneer u de bus parkeert op een nabijgelegen terrein is het van belang dat u het voertuig goed afsluit. Bekijk voor aanvullende informatie over het huren van een 9-persoons bus onze huurvoorwaarden.

Verlagen van het eigen risico

Wanneer er tijdens de verhuurperiode beschadigingen aan de personenbus ontstaan of wanneer het busje gestolen wordt, komt het eigen risico aan bod. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van het type bus dat u huurt. Bert Jonk Autoverhuur is aangesloten bij de BOVAG en hanteert daarom de huurvoorwaarden die door deze organisatie zijn opgesteld. Wilt u het eigen risico verlagen? Met een eenmalige betaling is dit mogelijk. Het volledig afkopen van het eigen risico is helaas geen optie. Lees meer over het eigen risico op de informatiepagina.

Extra veiligheid met aanvullende verzekeringen

De huurprijzen van al onze voertuigen zijn inclusief een WA-verzekering. Voor deze verzekering betaalt u dus geen extra kosten. Verder heeft u de mogelijkheid om enkele aanvullende verzekeringen af te sluiten voor nog meer veiligheid tijdens uw rit:

 • Inzittendenverzekering: bescherm uw medereizigers tegen alle financiële gevolgen van een ongeval.
 • Ruit- en bandenverzekering: dekking van alle schade aan ruiten en banden die gedurende de verhuurperiode ontstaan.
 • Autohulpverzekering: bij reizen naar het buitenland is het verplicht deze verzekering af te sluiten. Binnen Nederland is pechhulp bij de huurprijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Onze verhuurlocatie in Zaandam

Zaandam

Bert Jonk Autoverhuur Zaandam
Grote Tocht 8
1507 CG Zaandam
075 303 0619

Zaandam

Openingstijden
Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak

Werkgebied Bert Jonk Autoverhuur Zaandam

Wij verhuren voertuigen in de gehele Zaanstreek. Naast onze locatie in Zaandam kunt u tevens een personenbus huren vanuit de volgende plaatsen:

 • Assendelft
 • Den IIp
 • Koog aan de Zaan
 • Krommenie
 • Landsmeer
 • Oostzaan
 • Westzaan
 • Wormer
 • Wormerveer
 • Zaandijk

Betaalbaar en snel vervoermiddelen huren

Naast ons ruime assortiment aan 9-persoons bussen, verhuren wij ook andere voertuigen. Zo vindt u altijd een voertuig dat geschikt is voor uw gelegenheid. Bekijk al onze vervoermiddelen: