Autotransporter huren Zaandam

Op zoek naar een oplossing om uw auto of een ander voertuig vanuit Zaandam te vervoeren? Bij Bert Jonk Autoverhuur Zaandam kunt u een autotransporter huren. Een autotransporter is een oplegger met twee oprijplaten waar je een machine, auto of ander voertuig gemakkelijk op kunt rijden om vervolgens te kunnen transporteren. De autotransporter is ook goed in te zetten als u bijvoorbeeld een sportauto of werktuig wilt vervoeren waar u niet mee op de openbare weg mag of kunt rijden.

De autotransporter van Bert Jonk Autoverhuur Zaandam is hydraulisch kantelbaar. Deze transporter is voorzien van een lier en dichte laadvloer, en heeft een laadvermogen van 2000 kg. De afmeting van de laadbak is 4.20x1.90m (lengte x breedte). Om met deze autotransporter te mogen rijden is het rijbewijs BE een vereiste.

 
Dag € 72,60
Zaterdag € 78,65
Weekend (zaterdag en zondag) € 127,05
Werkweek € 302,50
Laadbakmaat 420x190
Laadvermogen 2000
Laadklep Nee

Autotransporter huren in Zaandam?
U kunt de autotransporter heel gemakkelijk online bij Bert Jonk Autoverhuur Zaandam huren. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook via ons contactformulier. Heeft u vragen? Of kunt u de door u gewenste uitvoering niet vinden? Wij helpen u graag, bel naar 075 3030 619.

Als u meer behoefte heeft aan vervoer waarbij de laadruimte beter afgeschermd is, kiest u voor een bestelbus, trailer of verhuisbus. Wij verhuren in Zaandam ook de volgende voertuigen: