Medewerker in het zonnetje: Chris !

In het kort...

Omdat wij Chris in het zonnetje gaan zetten hebben wij hem een paar vragen gesteld:

Hoe ben je bij Bert Jonk autoverhuur terecht gekomen? Wat is jou functie in het bedrijf? Hoe bevalt het werk? Heb je een leuk team? Heeft het werk variatie? Wat vind je van de sector verhuur? Wat is jou geschiedenis in het autovak/autoverhuur? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat zijn de pluspunten van je functie? Heb je opmerkingen over de functie? Wie mag van jou de volgende keer in het zonnetje gezet worden?

Chris geeft hier antwoord op

Hey!

Mijn naam is Chris Weberink, 45 jaar jong, getrouwd en heb 4 dochters! Ik ben via een advertentie in de krant bij Bert Jonk Autoverhuur terecht gekomen. De functie als algemeen medewerker sprak mij aan bij de advertentie en had gelijk contact opgenomen met Robert Jonk. Ik vind het werk heel leuk, dit komt door het gevarieerde werk en door de gezellige collega's. Je komt overal en nergens binnen en buiten de zaak, dit komt door de 3 vestigingen en de transportjes die onderling bij de vestigingen gebeuren. Ook komt het vaak voor dat we auto's, bestelwagens en koelbussen ophalen/wegbrengen bij onze grote klanten. Ik ben werkzaam op alle vestigingen: Bert Jonk Oude meer (Schiphol), Zwaag en Purmerend. De afwisseling qua werkzaamheden, locaties en het klantencontact vind ik geweldig!

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de automotive branche in diverse functies, van de schade afdeling tot magazijn werk. Dus dit werk is in principe niet nieuw voor mij. Ik zou niet weten waar ik me over 5 jaar zie maar ik voel me wel op me plek hier! De pluspunten zijn variërend van op diverse vestigingen werken en door het hele land auto's halen en brengen. Er is veel vrijheid om je werk uit te voeren.

WhatsApp Image 2023-09-19 at 14.06.57 (3).jpeg

Voor de volgende 'medewerker in het zonnetje' zou ik graag Lieuwe (vestiging Zwaag) voor willen dragen.