9-Persoons bus verlengde uitvoering Mercedes Sprinter

9-Persoons bus automaat huren? Dan bent u op je juiste pagina beland! Bij Bert Jonk huurt u snel een 9-persoons bus. Deze biedt 9 zitplaatsen inclusief bestuurder en deze zijn verdeeld in rijen van drie. Deze bus kan optioneel worden uitgerust met een trekhaak tot maar liefst 2500 kg. Bekijk alle busjes en personenbussen.

Veelgestelde vragen over 9-Persoons bus verlengde uitvoering Mercedes Sprinter

Wanneer u een busje wilt huren, moet u een geldig Nederlands rijbewijs hebben, minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van adreslegitimatie die niet ouder is dan 30 dagen. Huurt u een bestelauto voor uw bedrijf? Vergeet dan niet een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen.

Ja, al onze voertuigen zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen door een tijdelijke verzekering bij ons af te sluiten. Inzittenden zijn niet direct verzekerd. Ook hiervoor kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Neem hiervoor [contact](https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/contact) met ons op.

Dat is niet nodig. We tanken het busje voor u wanneer u hem weer bij ons inlevert. Bij onze vestiging in Oude Meer moet u benzineauto’s wel met een volle tank inleveren.

Ja, het is mogelijk om de huursom vooruit te betalen. U betaalt het bedrag bij ons aan de balie. Dit kan met de pinpas of creditcard.

Ja, u betaalt borg wanneer u een auto of bus bij ons huurt. De minimale borg bedraagt € 350,- en dient op de vestiging te worden voldaan. U kunt bij ons pinnen of met creditcard betalen. Wanneer u het voertuig weer bij ons inlevert, verrekenen we het bedrag met de overige kosten en storten we het bedrag binnen 10 werkdagen retour.