Shortlease in Beverwijk

Met Shortlease in Beverwijk bij Bert Jonk Autoverhuur leaset u voor minimaal een maand voordelig en snel een auto, bus, vrachtwagen of koelwagen. De maximale huurtijd van Shortlease bij Bert Jonk is twaalf maanden. Al onze Shortlease-tarieven* zijn inclusief:

 • 3.000 vrije kilometers per maand
 • Reparaties en onderhoud
 • Wegenbelasting
 • Verzekeringen
 • Pechhulp in Nederland (ANWB)

* Getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en brandstof.

Heeft u vragen over Shortlease in Beverwijk? Neem contact op met Bert Jonk via het telefoonnummer 075 303 0619 of vul het contactformulier in.

Als u een auto of vrachtwagen wilt huren voor langer dan een maand, dan is Shortlease van Bert Jonk een aantrekkelijke optie. Door onze lage tarieven is deze service interessant voor freelancers, medewerkers met een proeftijd en medewerkers met een tijdelijk project op locatie. Het grote voordeel van Shortlease is dat u geen kosten betaalt bij een voortijdige beëindiging van de leaseperiode.

Bert Jonk hanteert voor Shortlease zeer scherpe tarieven. U huurt bijvoorbeeld al een Citroën C1 vanaf € 480,- per maand en een bestelwagen vanaf € 522,- per maand. Alle Shortlease-voertuigen van Bert Jonk Autoverhuur zijn 3.000 kilometer belastingvrij.

Wilt u meer weten over de tarieven van onze huurauto’s? Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 075 303 0619 en beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.

Een auto, vrachtwagen of koelwagen huren door middel van Shortlease bij Bert Jonk biedt u veel voordelen. Zo kunt u kiezen uit meer dan vijftien voertuigen en kunt u het leasecontract dagelijks opzeggen zonder bijkomende kosten.

 • Zeer scherpe tarieven voor Shortlease
 • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
 • Dagelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten
 • Geschikt voor particulieren en bedrijven
 • Breng- en haalservice (alleen Nederland)
 • Bert Jonk is lid van de BOVAG en de ANWB

 

Shortlease is een goedkope optie om voor langere tijd een auto, bestelwagen of vrachtwagen te huren. Bij Bert Jonk Autoverhuur leaset u het voertuig minimaal één maand. Het maximum aantal maanden is twaalf.

Shortlease in Beverwijk bij Bert Jonk betekent een combinatie van flexibiliteit en gemak. Bij Bert Jonk kunt u namelijk een voertuig leasen voor een bepaalde periode, terwijl u geen extra kosten betaalt als u besluit om voortijdig de lease te beëindigen. Shortlease is vanwege de kosteloze opzegbaarheid en lage prijzen een zeer aantrekkelijk alternatief voor huren. Dat is ook de reden dat onze wagens veel verhuurd worden aan freelancers en bedrijven met tijdelijke medewerkers.

Bert Jonk heeft meerdere locaties waar u uw Shortlease-auto, Shortlease-bus of Shortlease-vrachtwagen kunt ophalen:

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer        

Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
Telefoon: 020 653 0032

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend        

Einsteinstraat 11               
1446 VE Purmerend
Telefoon: 0299 423 852

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)

De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (Hoorn)
Telefoon: 0229 244 340