Shortlease Purmerend

Voordelig en snel een auto, bestelbus, koelwagen of vrachtwagen leasen voor een langere periode met shortlease bij Bert Jonk Autoverhuur in Purmerend. Shortlease combineert de voordelen van lease met de flexibiliteit van huren. De huurperiode is dan ook minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. Onze shortlease service is inclusief:

  • Wegenbelasting en verzekeringen
  • 3.000 vrije kilometers per maand
  • Reparatie en onderhoud
  • Pechhulp van de ANWB in Nederland

De genoemde prijzen op onze website zijn exclusief 21% btw en brandstof. Neem voor meer informatie over shortlease contact op via 0299 423 852 of vul het contactformulier in.

 

Shortlease voor bedrijven

Bij Bert Jonk Autoverhuur profiteert u van voordelige en heldere tarieven voor shortlease van een auto, vrachtwagen of bestelbus. Shortlease is vooral geschikt voor bedrijven. Zo kunnen tijdelijke medewerkers of freelancers een bepaalde periode over een leaseauto beschikken en weer inleveren, zonder extra kosten, wanneer hun klus voorbij is.

 

Lease gemakkelijk een auto of bestelwagen met shortlease

U leaset al een Opel Karl of een soortgelijke auto vanaf €  544,- per maand. Het leasen van een bestelwagen kan al vanaf € 700,- per maand. Voor het leasen van een ander voertuig of meer informatie over onze shortlease tarieven neemt u contact met ons op via 0299 423 852. U kunt tevens gebruikmaken van het contactformulier.

 

Voordelige shortlease bij Bert Jonk in Purmerend

Shortlease bij Bert Jonk is zeer voordelig. Zo kunt u een lange periode gebruikmaken van een auto of vrachtwagen tegen gunstige voorwaarden. Onze shortlease contracten zijn flexibel: u betaalt geen beëindigingskosten wanneer u het contract eerder wil laten aflopen. Daarom is shortlease een van de populairste leasevormen voor tijdelijke medewerkers of medewerkers met een proefperiode.

  • Kies uit meer dan 15 verschillende voertuigen
  • Profiteer van gratis haal- en brengservice
  • Mogelijkheid om dagelijks op te zeggen
  • Voor particulieren én bedrijven
  • Aangesloten bij de BOVAG en ANWB

Omdat wij lid zijn van de BOVAG en ANWB profiteert u van zeer gunstige shortlease voorwaarden en kunt u rekenen op de beste pechhulp.

 

Routebeschrijving naar Bert Jonk Autoverhuur in Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur in Purmerend is goed te bereiken vanaf Amsterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Auto

Purmerend kunt u het beste bereiken via de A7. Allereerst gaat u vanaf de s116 de A10 op in Amsterdam Noord. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Coenplein om de borden A8/E22 richting Purmerend/Leeuwarden te volgen. Vervolgens neemt u afslag 6-Purmerend-Noord en voegt u in op de N244 richting Purmerend-Noord/Volendam. Voeg in op de N244 en sla rechtsaf naar de Edisonweg. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de Edisonweg. Sla rechtsaf om de Einsteinstraat te bereiken. U vindt Bert Jonk Autoverhuur aan uw linkerhand.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u bus 304 richting Purmerend De Purmer. Stap vervolgens uit op de Korenstraat in Purmerend. Vanaf daar loopt u 800 meter over de Grotenhuysweg en de Lorentzstraat. Sla uiteindelijk rechtsaf naar de Einsteinstraat. Bert Jonk bevindt zich aan de rechterkant.