Shortlease in wormerveer

Met Shortlease in Wormerveer bij Bert Jonk Autoverhuur leaset u voordelig en snel een auto, bestelbus of vrachtwagen voor een langere periode. Bij ons leaset u zeer voordelig een voertuig voor minimaal één maand. De maximale leaseperiode is twaalf maanden. De tarieven van Shortlease in Wormerveer van Bert Jonk zijn altijd inclusief:

 • 3.000 kilometer belastingvrij per maand
 • Reparaties en onderhoud
 • Wegenbelasting
 • Verzekeringen
 • Pechhulp in Nederland (ANWB)

* Getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en brandstof.

Wilt u meer informatie over Shortlease in Wormerveer? U kunt contact opnemen met Bert Jonk via het telefoonnummer 088 374 59 00 of door het contactformulier in te vullen.

Shortlease is de perfecte service voor als u een auto of bestelbus wilt huren voor langer dan één maand. Onze lage tarieven maken Shortlease een aantrekkelijk alternatief voor gewoon huren, met name voor freelancers, medewerkers met een proeftijd en medewerkers die een tijdelijk project op locatie moeten uitvoeren. Een groot voordeel van onze Shortlease is dat u bij voortijdige beëindiging van de leaseperiode geen kosten betaalt.

Bert Jonk hanteert zeer lage tarieven voor haar Shortlease in Wormerveer. Zo huurt u bijvoorbeeld een Citroën C1 vanaf € 480,- per maand en een bestelwagen vanaf € 522,- per maand. Voor al onze Shortlease-voertuigen geldt dat u 3.000 kilometer per maand belastingvrij kunt rijden.

Meer weten over de tarieven van onze Shortlease-voertuigen? U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 088 374 59 00 of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U geniet van veel voordelen als u een auto of vrachtwagen leaset bij Bert Jonk Autoverhuur. Naast zeer scherpe tarieven kunt u de leaseperiode dagelijks opzeggen zonder beëindigingskosten.

 • Zeer scherpe tarieven voor Shortlease
 • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
 • Dagelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten
 • Geschikt voor particulieren en bedrijven
 • Breng- en haalservice (alleen Nederland)
 • Bert Jonk is lid van de BOVAG en de ANWB

Als u voor langere tijd goedkoop een auto, bestelwagen of vrachtwagen wilt leasen is Shortlease van Bert Jonk de perfecte optie. De minimale leaseperiode bij Bert Jonk is één maand, de maximale periode is een jaar.

Shortlease bij Bert Jonk betekent dat u veel flexibiliteit geniet tijdens uw leaseperiode. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen beëindigingskosten als u besluit de leaseperiode eerder te stoppen. De combinatie van lage prijzen en de kosteloze opzegbaarheid maken van Shortlease een aantrekkelijk alternatief voor normaal huren. Onze auto’s en vrachtwagens worden daarom vaak verhuurd aan bedrijven met tijdelijke medewerkers en freelancers die voor langere periode vervoer nodig hebben.

Bert Jonk heeft vier locaties waar u uw auto, koelwagen of bestelbus kunt afhalen:

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer        

Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
Telefoon: 020 653 0032

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend        

Einsteinstraat 11               
1446 VE Purmerend
Telefoon: 0299 423 852

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)

De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (Hoorn)
Telefoon: 0229 244 340