Shortlease Zaandam

Voordelig een auto, vrachtwagen of bestelbus leasen voor een langere periode: dat is shortlease bij Bert Jonk Autoverhuur in Zaandam. Shortlease zit tussen lease en verhuur in en de huurperiode bedraagt dan ook minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. De genoemde tarieven voor shortlease zijn inclusief:

  • Reparatie en onderhoud van de auto
  • 3.000 vrije kilometers per maand
  • Wegenbelasting en verzekeringen
  • Pechhulp (ANWB) in Nederland

De prijzen voor shortlease in Zaandam zijn exclusief 21% btw en brandstof. Neem voor meer informatie over onze shortlease contact op via 0753030619 of vul het contactformulier in.

Tarieven shortlease Zaandam

Bert Jonk Autoverhuur in Zaandam hanteert aantrekkelijke tarieven voor shortlease van een auto, vrachtwagen of bestelbus. Zo is onze shortlease geschikt voor medewerkers met een proeftijd of voor een tijdelijke klus. Wij hanteren flexibele contracten, waardoor het eerder beëindigen van de shortlease geen extra kosten met zich mee brengt.

U leaset al een Citroën C1 of vergelijkbaar vanaf € 480,- per maand. De vanaf prijs van een bestelwagen is per maand € 522,-.  Wilt u een ander voertuig leasen of meer informatie over ons shortlease tarieven? Neem dan contact op via 075 3030619 of vul het contactformulier in.

Voordelen van Bert Jonk Autoverhuur Zaandam

Het leasen van een auto of vrachtwagen bij Bert Jonk heeft vele voordelen. Met onze goedkope shortlease-service in Zaandam, kunt u kiezen uit meer dan vijftien verschillende voertuigen en is er een gratis haal- en brengservice.

  • Scherpe prijzen shortlease
  • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
  • Dagelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Breng- en haalservice (alleen Nederland)

Bert Jonk is lid van de BOVAG en de ANWB. U bent daarom verzekerd van de beste pechhulp en uitstekende shortlease voorwaarden. Met shortlease van Bert Jonk leaset u auto’s, bestelbussen, koelwagens of vrachtwagens tegen scherpe prijzen met flexibele voorwaarden. Zo betaalt u geen extra kosten bij het voortijdig beëindigen van de lease. Door de kosteloze opzegbaarheid en de scherpe prijzen is shortlease Zaandam dan ook een populaire lease-methode onder tijdelijke medewerkers en freelancers.

Routebeschrijving

Onze verhuurlocatie in Zaandam is vanuit de regio Zaanstreek eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Neem vanaf de snelweg A8 of de Ring A10 de afslag naar Oostzaan en vervolg uw weg op de N516 richting Westzaan. Houd rechts aan en blijf op de Verlengde Stellingweg (S150). Sla na 350 meter rechtsaf naar de Cornelis Bruijnzeelweg en neem de eerste afslag naar links. Ga direct weer links en neem vervolgens de eerste afslag naar de Grote Tocht. U vindt Autoverhuurbedrijf Bert Jonk Zaandam aan uw linkerhand, op nummer 8.

Neem vanaf station Zaandam buslijn 59 naar Zaandam / Beverwijk of buslijn 456 richting Station Krommenie / Assendelft en stap uit bij de halte Grote Tocht. Loop vervolgens via de Hoofdtocht naar de Grote Tocht. Neem de eerste afslag naar de Zijtocht en loop ongeveer 300 meter. U vindt Bert Jonk Autoverhuur aan de linkerkant.