Medewerker in het zonnetje: Lieuwe!

In het kort...

Omdat wij Lieuwe in het zonnetje gaan zetten hebben wij hem een paar vragen gesteld:

Hoe ben je bij Bert Jonk autoverhuur terecht gekomen? Wat is jou functie in het bedrijf? Hoe bevalt het werk? Heb je een leuk team? Heeft het werk variatie? Wat vind je van de sector verhuur? Wat is jou geschiedenis of heb je geschiedenis in het autovak/autoverhuur? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat zijn de pluspunten van je functie? Heb je opmerkingen over de functie?

Wie mag van jou de volgende keer in het zonnetje gezet worden?

Lieuwe geeft hier antwoord op

Hallo, mijn naam is Lieuwe en ik ben 38 jaar. Ik ben sinds een jaar werkzaam bij Bert Jonk Autoverhuur op locatie Zwaag als baliemedewerker.

Ik ben hier terecht gekomen nadat ik een sollicitatie brief had ingeleverd na het zien van een vacature advertentie in de krant. Ik ben daarna in gesprek gegaan met Robert (eigenaar) en spoedig daarna ben ik in dienst gekomen.

Mijn werkzaamheden bestaan uit auto’s uitgeven en innemen, administratieve werkzaamheden, de klant te woord staan fysiek & telefonisch en ik houdt het kantoor netjes en schoon. Het werken bij een verhuur bedrijf is goed bevallen want het is leuk om elke keer andere mensen te spreken. Het verlenen van service is een leuk onderdeel van de werkzaamheden.

Waar ik mezelf zie over 5 jaar dat durf ik niet te zeggen maar wel te dromen. Ik zie wel hoe het loopt, voor nu heb ik het goed naar me zin. Ik draag Joost voor als mijn opvolger.

sss.png