Reclamevrije auto huren

Eenvoudig en voordelig een reclamevrije auto huren bij Bert Jonk Autoverhuur. Een auto zonder reclame is vooral handig wanneer u de gehuurde auto van uw eigen reclame wilt voorzien. Bij Bert Jonk Autoverhuur heeft u de keuze uit verschillende reclamevrije wagens, zoals een personenbus, bestelauto, vrachtwagen, een koelwagen of een bestelbus. Bekijk hieronder ons assortiment en reserveer de auto van uw keuze.

Let op: het huren van een reclamevrije bestelwagen, vrachtwagen of koelwagen heeft als voorwaarde dat u de auto voor minimaal vijf dagen huurt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of bel ons voor meer informatie: 088 3745900.

Dag Op aanvraag
Inhoud 6m³
Laadbakmaat 228x165x136
Laadvermogen 800
Dag Op aanvraag
Inhoud 18m³
Laadbakmaat 390x205x200
Laadklep Ja
Dag Op aanvraag
Inhoud 20m³
Laadklep Ja
Vereist rijbewijs B
Dag Op aanvraag
Inhoud 10m³
Laadklep Nee
Nachtkoeling Ja 220v
Dag Op aanvraag
Inhoud 12 m³
Laadklep nee
Vereist rijbewijs B
Dag Op aanvraag
Inhoud 52 m³
Laadklep Ja
Nachtkoeling Ja 380v

Hoe werkt het huren van een auto zonder reclame?

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

Voordelig een reclamevrije auto huren

De tarieven van het huren van een reclamevrije auto zijn op aanvraag. Over het algemeen geldt dat hoe langer u huurt, hoe lager de huur (per dag) wordt. Graag maken wij voor u vrijblijvend een offerte op maat.

Eenvoudig een auto huren

Het huren van een reclamevrije auto bij Bert Jonk Autoverhuur is erg eenvoudig. In drie simpele stappen huurt u een auto:

  • Selecteer de auto van uw keuze
  • Kies de gewenste ophaal- en inleverdatum
  • Haal uw reclamevrije auto op bij een van onze vestigingen

Tijdens het reserveren is het mogelijk om extra opties toe te voegen. Zo beschikt Bert Jonk Autoverhuur over een steekwagen, traploper, verhuisdozen en verhuisdekens. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het huren van een reclamevrije auto bij Bert Jonk Autoverhuur? Neem dan contact met ons op via 0299 42 38 52 of vul het contactformulier in.

Benodigde documenten

Wanneer u een auto komt huren bij Bert Jonk Autoverhuur, vragen wij u de volgende documenten mee te nemen:

  • Geldig rijbewijs
  • Adreslegitimatie (officiële brief of loonstrook)
  • KvK-uittreksel bij zakelijke huur

Auto huren per kalenderdag

Het huren van een reclamevrije auto kan vanaf vijf dagen. De autoverhuurperiode van Bert Jonk loopt per kalenderdag en niet per 24 uur. De verhuurperiode begint ’s ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur. Het is mogelijk om de auto buiten de openingstijden in te leveren. Laat de auto achter op de parkeerplaats bij de verhuurlocatie en doe de sleutel in de daarvoor bestemde bus. Bekijk voor aanvullende huurcondities onze huurvoorwaarden.

Verlagen eigen risico

Wanneer u een auto huurt bij Bert Jonk Autoverhuur, is een eigen risico verplicht. Dit is het bedrag dat u moet betalen wanneer de auto beschadigd raakt of gestolen wordt. Het is mogelijk om dit eigen risico te verlagen, maar volledig afkopen is geen optie. Op onze FAQ pagina leest u meer over het eigen risico.

Extra verzekering afsluiten

Alle auto’s die u bij ons huurt zijn standaard WA-verzekerd. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Denk hierbij aan een ruit- en bandverzekering of een inzittendenverzekering.

Veelgestelde vragen over het huren van een reclamevrije auto

Wat zijn de voorwaarden om reclamevrij te huren?

U dient minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs voor het vervoersmiddel dat u wilt gaan huren. Daarnaast moet u een adreslegitimatie kunnen tonen. Huurt u zakelijk? Neem dan ook een uittreksel van de KvK mee.

Is de reclamevrije auto of bus verzekerd?

Alle vervoersmiddelen zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Sluit een van onze extra verzekeringen af, wanneer u extra comfortabel de weg op wil: band- en ruitverzekering, inzittendenverzekering en autohulp buitenland verzekering (verplicht wanneer u van plan bent naar het buitenland te gaan). Voor vragen of voor het afsluiten van onze verzekeringen kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen.

Waar kan ik de reclamevrije auto of bus inleveren?

U levert de reclamevrije auto of bus in bij een van onze vestigingen. Buiten de openingstijden kunt u de sleutel in onze sleutelkluis plaatsen. De verhuurperiode begint ’s ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur.

Moet ik borg betalen als ik een reclamevrije auto of bus wil huren?

Ja, wanneer u een voertuig huurt moet er een borg worden betaald. De hoogte van de borg is afhankelijk van welk voertuig u huurt. Voor personenauto’s bedraagt de minimale waarborgsom € 250,-, voor bestelauto’s bedraagt de minimale waarborgsom € 350,- en voor vrachtauto’s rijbewijs C bedraagt de minimale waarborgsom € 600,-. De borg dient op de vestiging te worden voldaan, met de pinpas of contant. De borg zal, na verrekening van overige kosten zoals brandstofkosten of extra gereden kilometers, binnen 10 werkdagen retour worden gestort indien u de auto schadevrij bij ons inlevert.

Waar kan ik de reclamevrije auto of bus ophalen?

Tijdens openingstijden kunt u gewoon naar onze vestigingen komen. Buiten openingstijden is het niet mogelijk om een reclame vrije auto of bus mee te nemen.

Mogen er meerdere bestuurders in de reclamevrije auto of bus rijden?

Ja, meerdere bestuurders mogen in het gehuurde voertuig rijden. Het is wel belangrijk dat de bestuurder ook een geldig rijbewijs heeft. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor eventuele schade.

Moet ik de reclamevrije auto of bus met een volle tank inleveren?

Nee, u hoeft de auto of bus niet te tanken. Dat doen wij voor de volgende huurders. Huurt u via vestiging Oude Meer? Dan dient u benzineauto’s te voorzien van een volle tank voordat u de gehuurde auto of bus inlevert.

Kan ik de huursom vooruit betalen?

Nee, het is niet mogelijk om de huursom vooruit te betalen. De huursom rekent u bij ons aan de balie bij een van onze vestigingen af.

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragenpagina of neem contact met ons op.

Contact met Bert Jonk Autoverhuur

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze verhuurservice? Neem dan contact met ons op via 0299 42 38 52 of vul het contactformulier in.

Verhuurvestigingen

U haalt uw reclamevrije auto op bij een van onze vier vestigingen in Noord-Holland. Bekijk hieronder de adressen en openingstijden van Bert Jonk Autoverhuur.

Oude Meer (Schiphol)

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer (Schiphol)
Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
020 653 0032

Oude Meer (Schiphol)

Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend
Einsteinstraat 11
1446 VE Purmerend
0299 423852

Purmerend

Zwaag (Hoorn)

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)
De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (N-H)
0229 244 340

Zwaag (Hoorn)

Openingstijden van onze vestigingen

Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag  * 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak