Auto klasse B1: Opel Astra Station

Huur een personenauto uit de klasse B1. Deze bestaat uit een Opel Astra Station en biedt vijf zitplaatsen. Het betreft hier een handgeschakelde benzine uitvoering. De huurprijzen zijn inclusief 100 kilometer, BTW en WA verzekering.

Veelgestelde vragen over Auto klasse B1: Opel Astra Station

Ja, de huurauto is verzekerd met een standaard eigen risico die per voertuig verschilt. Deze is te verlagen door het betalen van extra premie.

Uw eigen risico verschilt per auto. - Voor personenauto's geldt een eigen risico van € 635,-. - Voor personenbusjes geldt een eigen risico van € 850,-. - Voor rolstoelbussen geldt een eigen risico van € 850,-. De eigen risico voor bestelbussen, bakwagens, koelwagens, vrachtwagens en trailers varieert van € 950,- tot € 1600,-. Eigen risico bovenhoofdse schade consument € 1500,00 niet consument (bedrijf) € 5000,00 zie Bovag huurvoorwaarden,   Deze tarieven zijn op basis van daghuur. Voor informatie en de voorwaarden kunt u [contact](https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/contact "contact") opnemen met één van onze vestigingen.

U dient minimaal 18 jaar oud te zijn en moet in het bezit zijn van de volgende documenten: - Een geldig rijbewijs van de categorie B, BE of C. - Adreslegitimatie - Uittreksel van de KvK bij zakelijke huur

Dat is alleen toegestaan als die persoon een geldig rijbewijs heeft. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor de eventuele schade.