Shortlease in Krommenie

Lease gemakkelijk en veilig een auto, vrachtwagen of bestelbus voor een langere periode met shortlease van Bert Jonk Autoverhuur nabij Krommenie. De huurperiode voor shortlease bedraagt minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. De genoemde shortlease tarieven zijn inclusief:

  • Onderhoud en voorkomende reparaties aan de auto
  • 3.000 vrije kilometers per maand
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp van de ANWB in Nederland

Al onze getoonde prijzen voor shortlease in Krommenie zijn exclusief 21% btw en brandstof. Bel ons via 075 3030619  of vul het contactformulier in voor meer informatie over onze shortlease.

Bert Jonk Autoverhuur in Krommenie hanteert scherpe prijzen voor shortlease van een auto, vrachtwagen of bestelbus. Zo is onze shortlease geschikt voor medewerkers met een proeftijd of voor een tijdelijke klus. Wij hanteren flexibele contracten, waardoor het eerder beëindigen van de shortlease geen extra kosten met zich mee brengt.

Zo leaset u al een Citroën C1 of vergelijkbaar vanaf € 480,- per maand. De vanaf prijs van een bestelwagen is per maand € 522,-.  Wilt u een ander voertuig leasen of meer informatie over ons shortlease tarieven? Neem dan contact op via 075 3030619 of vul het contactformulier in.

Het leasen van een auto of vrachtwagen bij Bert Jonk heeft vele voordelen. Met onze goedkope shortlease-service in Krommenie, kunt u kiezen uit meer dan vijftien verschillende voertuigen en is er een gratis haal- en brengservice.

  • Scherpe prijzen shortlease
  • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
  • Dagelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Breng- en haalservice (alleen Nederland)

Bert Jonk is lid van de BOVAG en de ANWB, zodat u veilig op weg kunt met onze goed onderhouden voertuigen. Met shortlease van Bert Jonk leaset u auto’s, bestelbussen, koelwagens of vrachtwagens tegen scherpe prijzen met flexibele voorwaarden. Zo betaalt u geen extra kosten bij het voortijdig beëindigen van de lease. Door de kosteloze opzegbaarheid en de scherpe prijzen is shortlease Krommenie dan ook een populaire lease-methode onder tijdelijke medewerkers en freelancers.

Bert Jonk heeft meerdere locaties waar u uw auto, koelwagen of bestelbus kunt afhalen:

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer        

Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
Telefoon: 020 653 0032

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend        

Einsteinstraat 11               
1446 VE Purmerend
Telefoon: 0299 423 852

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)

De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (Hoorn)
Telefoon: 0229 244 340