Shortlease in Krommenie

Lease gemakkelijk en veilig een auto, vrachtwagen of bestelbus voor een langere periode met shortlease van Bert Jonk Autoverhuur nabij Krommenie. De huurperiode voor shortlease bedraagt minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. De genoemde shortlease tarieven zijn inclusief:

  • Onderhoud en voorkomende reparaties aan de auto
  • 3.000 vrije kilometers per maand
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp van de ANWB in Nederland

Al onze getoonde prijzen voor shortlease in Krommenie zijn exclusief 21% btw en brandstof. Bel ons via 075 3030619  of vul het contactformulier in voor meer informatie over onze shortlease.

Bert Jonk Autoverhuur in Krommenie hanteert scherpe prijzen voor shortlease van een auto, vrachtwagen of bestelbus. Zo is onze shortlease geschikt voor medewerkers met een proeftijd of voor een tijdelijke klus. Wij hanteren flexibele contracten, waardoor het eerder beëindigen van de shortlease geen extra kosten met zich mee brengt.

Zo leaset u al een Citroën C1 of vergelijkbaar vanaf € 480,- per maand. De vanaf prijs van een bestelwagen is per maand € 522,-.  Wilt u een ander voertuig leasen of meer informatie over ons shortlease tarieven? Neem dan contact op via 075 3030619 of vul het contactformulier in.

Het leasen van een auto of vrachtwagen bij Bert Jonk heeft vele voordelen. Met onze goedkope shortlease-service in Krommenie, kunt u kiezen uit meer dan vijftien verschillende voertuigen en is er een gratis haal- en brengservice.

  • Scherpe prijzen shortlease
  • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
  • Dagelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Breng- en haalservice (alleen Nederland)

Bert Jonk is lid van de BOVAG en de ANWB, zodat u veilig op weg kunt met onze goed onderhouden voertuigen. Met shortlease van Bert Jonk leaset u auto’s, bestelbussen, koelwagens of vrachtwagens tegen scherpe prijzen met flexibele voorwaarden. Zo betaalt u geen extra kosten bij het voortijdig beëindigen van de lease. Door de kosteloze opzegbaarheid en de scherpe prijzen is shortlease Krommenie dan ook een populaire lease-methode onder tijdelijke medewerkers en freelancers.

Onze verhuurlocatie dichtbij Krommenie is vanuit de regio Zaanstreek eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Vanuit Krommenie volgt u de Heiligeweg en Oeverlandroute in de richting van de Provincialeweg (N246) te Wormerveer. Na vier minuten slaat u rechtsaf en rijdt u de Provincialeweg op. Deze blijft u volgen, ook na de rotonde halverwege de Provincialeweg: neem hier de eerste afslag om door te rijden op de Provincialeweg. Bij de tweede rotonde die u tegenkomt neemt u de vierde afslag: de Nauernaseweg (s 150). Blijf de s 150 volgen tot de volgende rotonde en neem hier de derde afslag, naar de Hoofdtocht. Sla vervolgens rechtsaf (richting de Grote Tocht), sla linksaf bij de eerste dwarsstraat (de Zijtocht) en ga tot slot weer links, om bij de Grote Tocht 8 uit te komen.

Vanaf station Krommenie-Assendelft kunt u de bus nemen richting de Grote Tocht in Zaandam: Buurtbus 456 richting Zaandam (duur busreis: 37 minuten). Ook is het mogelijk om met de trein naar station Zaandam af te reizen, waarna u via Bus 59 (richting Beverwijk via Pont Buitenhuize) bij bushalte Ronde Tocht uitkomt. Hoewel u hierbij dus wel moet overstappen, duurt deze reis slechts 22 minuten.

Bert Jonk heeft vier locaties waar u uw auto, koelwagen of bestelbus kunt afhalen:

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer

Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
Telefoon: 020 653 0032

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend

Einsteinstraat 11               
1446 VE Purmerend
Telefoon: 0299 423 852

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)

De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (Hoorn)
Telefoon: 0229 244 340

Bert Jonk Autoverhuur Zaandam

Grote Tocht 8
1507 CG Zaandam
Telefoon: 075 303 0619