Uitgelicht: 20m³ bestelbus met laadklep!

In het kort...

Iedere maand lichten wij een voertuig uit waar wij trots op zijn. Vandaag zijn wij verheugd om onze topwagen in de spotlight te zetten: de 20m³ bestelbus met laadklep. In dit artikel zullen we je laten kennismaken met de voordelen en functionaliteiten van deze bedrijfswagen.

Tipje van de sluier: deze bakwagen is door iedereen met een rijbewijs B te besturen.

Hierbij alvast de afmetingen: Laadruimte (LxBxH): 420 x 210 x 220 cm

Bestelbus, bakwagen of vrachtwagen

De bestelbus 20m3 met laadklep (ofwel: bakwagen) is de meest populaire bedrijfswagen binnen autoverhuur. Dit komt doordat het voertuig eigenlijk in drie categorieën past.

Bestelbus / Bestelauto

Met een afmeting van 20 kubieke meter valt deze bakwagen nog net in de categorie bestelbus. Je mag immers al in deze bus rijden met een rijbewijs B. Met andere woorden: iedereen met een rijbewijs mag deze bestelbus 20m3 besturen. Dit in combinatie met zijn ruime afmetingen, maakt deze bestelbus ideaal voor particuliere doe-het-zelf verhuizingen.

Klik hier om jouw bestelbus te huren

Bakwagen

Door zijn grote mate van populariteit, heeft deze bakwagen zijn eigen categorie gecreëerd. Met name zakelijke huurders en bij de autoverhuurders intern staat deze bus dan ook bekend als een bakwagen. Bij Bert Jonk noemen wij ze ook wel: de Klep.

Klik hier om jouw bakwagen te huren

Vrachtwagen

We hebben het al genoemd. Deze bakwagen kun je besturen met een regulier rijbewijs. Derhalve mag je het eigenlijk geen vrachtwagen noemen. Toch worden wij regelmatig gebeld door (veelal) particulieren met de vraag of wij een vrachtwagen voor ze hebben staan. Ze doelen dan op deze 20 kuuber.

Benieuwd welke vrachtwagens wij hebben? Klik hier om een vrachtwagen te huren

11-bakwagen-20m3.png

Unieke eigenschappen van deze bestelbus 20m3 met laadklep

Deze klepwagen is niet voor niets zo populair. Het beschikt over een aantal unieke eigenschappen.

1. Ruime Laadruimte voor Veelzijdigheid

Onze 20m³ bestelbus laadklep is ontworpen met een laadruimte van 20 kubieke meter. Dit stelt je in staat om grote hoeveelheden goederen te vervoeren, van meubels tot apparatuur en nog veel meer. Of je nu een zakelijke levering doet of een verhuizing begeleidt, deze bestelbus biedt voldoende ruimte voor al jouw ladingen.

2. Handige Laadklep voor Gemakkelijk Laden en Lossen

De bestelbus is uitgerust met een handige laadklep, waardoor het laden en lossen van zware items een fluitje van een cent wordt. Geen gedoe meer met tillen en sjouwen - met onze laadklep kun je jouw goederen moeiteloos en veilig in- en uitladen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook het risico op letsel voor jou en jouw medewerkers of verhuizers.

3. Veiligheid en Betrouwbaarheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze 20m³ bestelbus is voorzien van veiligheidsvoorzieningen om jou en jouw lading te beschermen tijdens elke rit. Hierbij kunt u genoeg benodigdheden zoals spanbanden en/of spanstangen bij reserveren. Je kunt erop vertrouwen dat deze bedrijfswagen stevig en betrouwbaar is, wat essentieel is voor een vlotte bedrijfsvoering.

4. Rijbewijs B

Daar is ie weer. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat je deze bus met een rijbewijs B kunt besturen. Hierdoor is deze mini vrachtwagen voor iedereen geschikt.

Varianten 20m3 bakwagens

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan 20m3 bestelbussen. De meeste van ons kleppers zijn uitgerust met een laadklep, trekhaak, automaat geschakeld en hebben geen reclame.

Wij hebben echter ook een aantal mini-vrachtwagens die niet beschikken over een laadklep, geen trekhaak hebben, wel bestickering op de zijkant en/of handgeschakeld zijn.

Heb jij een specifieke uitvoering nodig? Neem dan even contact met ons op.

Wil jij deze bestelbus 20m3 met laadklep huren?

Onze 20m³ bestelbus met laadklep is de ideale keuze voor jou. Het biedt de ruimte, veelzijdigheid en efficiëntie die essentieel zijn voor een succesvolle transportonderneming. Met de handige laadklep, veiligheidsvoorzieningen en professionele uitstraling, zal deze bedrijfswagen perfect zijn voor jou grote klus.

Aarzel niet langer en ontdek de vele voordelen van onze 20m³ bestelbus met laadklep.

Korte termijn huren van de bakwagen

Wil jij de bakwagen voor een periode van minder dan 30 dagen huren? Dan kun je deze bus direct reserveren via de website. Door onze uniek real time verhuurmodule, ben jij 100% verzekerd van beschikbaarheid.

Bakwagen shortleasen

Langere periode huren? Neem dan even contact met ons op voor een scherp aanbod op maat. Neem contact op: Bestelbus 20m3 met laadklep shortleasen

Klaar om jouw bestelbus 20m3 met laadklep te huren?

Neem contact met ons op via onderstaande link of reserveer gelijk via de website

Bel ons op 088 - 374 59 00