Reclameauto Volkswagen Up

Hoe reserveer en huur je bij ons?

In het kort...

Bij Bert Jonk Autoverhuur willen wij dat het gehele huurproces zo transparant mogelijk verloopt, zodat je zonder zorgen kunt genieten van uw huurvoertuig. In onderstaand artikel zetten wij het gehele huurproces uiteen. Lees het goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Een personenauto-, bedrijfswagen- of vrachtwagen huren kan spannend zijn. Regelmatig worden wij opgebeld met de vraag hoe wij omgaan met zaken als borg, schades en of het voertuig dat ze willen ook 100% beschikbaar is.

Huurvoertuig reserveren (voertuig selecteren)

Je kunt bij ons zowel online- als telefonisch reserveren. Online is het makkelijkst. Via onze website zoek je eenvoudig de daadwerkelijk beschikbare voertuigen en bijbehorende prijs.

aa.png

Nadat je de gewenste locatie, de periode en de categorie voertuigen hebt geselecteerd kom je in het scherm waarin je de daadwerkelijk beschikbare voertuigen aantreft.

Bekijk rustig alle foto's, de belangrijkste kenmerken en prijzen van de voertuigen. Selecteer het voertuig waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Real time beschikbaarheid

Bij ons zijn de voertuigen die je ziet ook daadwerkelijk beschikbaar. Als je de reservering plaatst, dan krijg je direct een reserveringsbevestiging per e-mail.

DIt is anders bij de meeste autoverhuurbedrijven. Zij werken met 'reserveringsaanvragen', waardoor je pas voertuiggarantie hebt nadat de reservering uitdrukkelijk is bevestigd.

Over onze huurprijzen

Bij Bert Jonk hanteren wij dynamische huurprijzen. Dat wil zeggen dat je minder betaalt op rustige periodes (vaak doordeweeks). Aan de andere kant is de prijs iets hoger in drukkere periodes.

Tip: hoe eerder je reserveert, hoe lager de prijs !

Wij berekenen onze tarieven per kalenderdag (tot 08:00 de volgende dag).

as.png

Eigen risico, borg, kilometers en meer

In het volgende scherm heb je de mogelijkheid om jouw eigen risico te verlagen tegen een schappelijk bedrag. Je kunt het eigen risico verlagen, maar niet geheel tot nul. Het is dus nog steeds belangrijk om voorzichtig te rijden.

De borg bedraagt bij ons vanaf 400 euro (exclusief huurprijs). Dit bedrag betaal je aan de balie of kun je van tevoren overmaken.

Bij de meeste voertuigen krijg je standaard 100 kilometer vrij per dag. Met een kilometerpakket kun je dit uitbreiden tegen een gereduceerd tarief.

Verder kun je nog een aantal extra's kiezen die bij jou passen.

ass.png

Huurvoertuig reserveren (stap 3, gegevens)

In de laatste stap voer je jouw gegevens in om te reserveren. Wij hebben slechts een aantal gegevens van jou nodig om de reservering te maken.

Nadat jouw reservering is gemaakt, kun je nog meer gegevens toevoegen zoals bijvoorbeeld het rijbewijsnummer. Hierdoor check je sneller in !

aaa.png

En klaar, jouw reservering is gemaakt! Uiteraard krijg je een bevestiging van de reservering.

Ophalen van jouw huurvoertuig

Nu hoef je het voertuig alleen nog maar op te halen. Kom op de door jou geselecteerde ophaaldatum en tijd naar een van onze vestigingen en wij helpen je daar verder.

Meenemen naar de verhuurlocatie

Je dient in ieder geval het volgende mee te nemen:

  • Rijbewijs
  • Pin of creditcard
  • Adres legitimatie (tip: neem jouw telefoon mee waarop jouw internet bankieren app staat).

asa.png Voorbeeld adres legitimatie.

Contract tekenen en inspectie

Wij ontvangen je aan de balie. Pak gerust een kopje koffie of thee. Je kunt het check-in proces versnellen door vooraf jouw gegevens aan te vullen via onze fast-checkin portaal.

Wij streven naar papierloos werken. Daarom heb je de concept huurovereenkomst al digitaal gehad. Hiervoor teken je tijdens de inspectie.

Tijdens de inspectie lopen wij met je mee naar buiten en noteren wij alle schades die bij ons bekend zijn. Hiervan krijg je een digitale kopie. Neem gerust zelf ook een filmpje of video, geen probleem!

Na de inspectie kun je de weg op!

Terugbrengen

Breng het voertuig op tijd weer terug. Neem even contact op indien je niet binnen de afgesproken periode terug komt, zodat wij het huurcontract kunnen verlengen indien mogelijk.

Samen doen wij weer een inspectie op eventueel nieuwe schades. Ook van deze inspectie krijg je een digitale kopie. Gelukkig is er niet vaak schade. Mocht je toch schade hebben gereden, dan belasten wij de reparatiekosten door met een maximum van jouw eigen risico.

Tot slot tanken wij het voertuig nog even af. Let op: in Oude Meer (Schiphol) hebben wij geen benzine tank. Jij dient hier zelf af te tanken.

Financiele afhandeling

Na afloop van de huurperiode verrekenen wij de borg met een eventueel uitstaand bedrag. Uiteraard krijg je ook een factuur. Dit proces is bij ons volledig geautomatiseerd, waardoor de borg binnen 2 werkdagen wordt teruggestort nadat de factuur is opgemaakt. In bijna alle gevallen zelf in slechts 1 werkdag.

Toch nog een vraag over een voertuig huren?

Neem telefonisch contact met ons op!

088-3745900