Medewerker in het zonnetje: Joost!

In het kort...

We beginnen met een voorstelronde.

Omdat wij Joost in het zonnetje gaan zetten hebben wij hem een paar vragen gesteld:

Hoe ben je bij Bert Jonk autoverhuur terecht gekomen? Wat is jou functie in het bedrijf? Hoe bevalt het werk? Heb je een leuk team? Heeft het werk variatie? Wat vind je van de sector verhuur? Wat is jou geschiedenis of heb je geschiedenis in het autovak/autoverhuur? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat zijn de pluspunten van je functie? Heb je opmerkingen over de functie?

Wie mag van jou de volgende keer in het zonnetje gezet worden?

Joost geeft hier antwoord op

Hi, Mijn naam is Joost, 51 jaar, getrouwd, 3 kinderen en 5 klein kinderen!

Ik ben door Robert (eigenaar) benadert om voor Bert Jonk te komen werken. Ik heb een brede, multi functionele functie van kantoor/baliewerk tot werkplaats en als oprijwagen chauffeur. Ik heb een gezellig en leuk team met korte lijntjes. Het werk is leuk en heeft veel afwisseling en variatie, geen dag is hetzelfde en meestal is er tijd te kort. De verhuur sector is mooi om in te werken omdat je altijd met voertuigen met de nieuwste technologie werkt.

Ik ben ooit als chauffeur van een autolaadkraan combinatie begonnen na dit 10 jaar te hebben gedaan heb ik 15 jaar bij een ander autoverhuurbedrijf gewerkt. Nu inmiddels alweer 6 jaar bij Bert Jonk in dienst.

Over 5 jaar zie mezelf nog steeds op deze plek, ik zie geen reden om van baan te wisselen. De pluspunten zijn voor mij: veel eigen inbreng en regelwerk, daar hou ik van. Ik ben erg tevreden en blij met mijn functie.

Nick mag van mij de volgende keer in het zonnetje gezet worden.

SDDSDS.png