Onze Nieuwe Mercedes-Benz eVito

In het kort...

Beste klanten en autoliefhebbers,

Bij Bert Jonk autoverhuur streven we er altijd naar om voorop te lopen in duurzame mobiliteit, en de Mercedes-Benz eVito is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen. Deze e-Vito huur je met een actieradius van maar liefst 290 kilometer.

Een Duurzame Keuze

Met de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit hebben we besloten te investeren in elektrische voertuigen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De Mercedes-Benz eVito is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook indrukwekkende prestaties en een actieradius van ongeveer 290 kilometer (volgens de WLTP-norm).

Kenmerken en Voordelen

De Mercedes-Benz eVito zit boordenvol interessante kenmerken en komt met een flink aantal voordelen.

Veelbelovende Actieradius

De Mercedes-Benz eVito is ontworpen voor zowel korte als lange ritten, met een actieradius van rond de 290 kilometer (volgens de WLTP-norm). Of je nu door de stad manoeuvreert of een langere reis plant, deze elektrische bestelwagen zorgt voor betrouwbare mobiliteit.

Snelladen:

Met de mogelijkheid tot snelladen kun je de Mercedes-Benz eVito snel opladen, wat handig is voor drukke dagen en spontane reisplannen.

Modern en Comfortabel

Het interieur van de Mercedes-Benz eVito biedt het comfort en de luxe die je van Mercedes-Benz mag verwachten. Met geavanceerde technologie en een ruim interieur maakt deze elektrische bestelwagen elke rit aangenaam.

Huur de Mercedes-Benz eVito

Wil je zelf de voordelen van de Mercedes-Benz eVito ervaren? Bij ons kun je nu deze elektrische bestelwagen huren voor al je zakelijke of persoonlijke behoeften. Ervaar de toekomst van mobiliteit en draag bij aan een groenere planeet terwijl je geniet van de kwaliteit en prestaties die je van Mercedes-Benz mag verwachten.

Neem contact met ons op om de Mercedes-Benz eVito te huren of reserveer direct via onze website! We zijn enthousiast om je kennis te laten maken met deze innovatieve toevoeging aan ons wagenpark.

6m3 elektrisch kleine foto.png