5-persoons busje huren

Bij Bert Jonk Autoverhuur huurt u voordelig een 5-persoons busje met dubbele cabine. U huurt bij ons altijd een busje inclusief WA-verzekering en 100 kilometer vrij. Huur direct een 5-persoons busje of neem contact op via 088-3745900 als u vragen heeft.

Service is onze kracht.

 
Dag (100 km) € 83,49
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 137,94
Weekend (300 km) € 139,15
Week (1400 km) € 467,06
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

Specificaties van ons 5-persoons busje

Onze 5-persoons busjes met dubbele cabine zijn verkrijgbaar in 2 varianten: een Mercedes Vito of Volkswagen Transporter. De busjes zijn handgeschakeld en de laadruimte is 165 cm diep, 126 cm breed en 132 cm hoog. U huurt onze 5-persoons busjes al vanaf € 83,49 per dag. Bovendien zijn er tegen meerprijs tal van extra’s beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, verhuisdekens, winterbanden of een steekwagen.

5-persoons busje huren in een paar simpele stappen

Een 5-persoons busje huren doet u bij ons in enkele simpele stappen. U bekijkt het schema hieronder. Een kind kan de was doen.

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

Nadat u de reservering online voltooid heeft, sturen we u een bevestiging per e-mail. We werken niet met een minimale reserveringsperiode. Indien gewenst, kunt u het 5-persoons busje nog dezelfde dag ophalen. We adviseren echter wel om uw busje ruim van tevoren te reserveren, dan weet u zeker dat hij nog beschikbaar is.

Benodigde documenten

Voor het huren van een 5-persoons busje heeft u een aantal documenten nodig. We zullen deze controleren als u het busje komt ophalen. Het gaat om:

  • Geldig B-rijbewijs
  • Adreslegitimatie in de vorm van een loonstrook, afschrift van een officiële instantie of een uittreksel bevolkingsregister

In het geval van zakelijke huur dient u ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel te tonen.

Onze vestigingen

Bert Jonk Autoverhuur heeft 3 vestigingen verspreid door Noord-Holland: Oude Meer (Schiphol), Purmerend en Zwaag (Hoorn). Uw 5-persoons busje haalt u op bij de voor u meest praktische locatie.

Oude Meer (Schiphol)

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer (Schiphol)
Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
020 653 0032

Oude Meer (Schiphol)

Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend
Einsteinstraat 11
1446 VE Purmerend
0299 423852

Purmerend

Zwaag (Hoorn)

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)
De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (N-H)
0229 244 340

Zwaag (Hoorn)

Openingstijden van onze vestigingen
Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag  * 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak

Ander busje huren

Bij Bert Jonk Autoverhuur kunt u een breed aanbod aan busjes huren. Of u nu gaat verhuizen, op vakantie gaat of een dagje op pad wil met iemand in een rolstoel: we hebben altijd het juiste busje ter beschikking. U huurt bij ons bijvoorbeeld een:

Veelgestelde vragen over het huren van een busje

Wat zijn de voorwaarden om een busje te huren?

Wanneer u een busje wilt huren, moet u een geldig Nederlands rijbewijs hebben, minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van adreslegitimatie die niet ouder is dan 30 dagen. Huurt u een bestelauto voor uw bedrijf? Vergeet dan niet een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen.

Is het busje verzekerd?

Ja, al onze voertuigen zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen door een tijdelijke verzekering bij ons af te sluiten. Inzittenden zijn niet direct verzekerd. Ook hiervoor kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar kan ik het busje inleveren?

U kunt het busje tijdens openingstijden gewoon bij onze vestigingen inleveren. Zijn we gesloten? Dan kunt u de autosleutel in de sleutelkluis deponeren. De verhuurperiode begint ’s ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur.

Moet ik borg betalen als ik een busje wil huren?

Ja, voor busjes bedraagt de minimale borg € 350,-. Dit kunt u contant of met de pinpas bij ons afrekenen. Wanneer u het busje weer bij ons inlevert verrekenen we het bedrag met de overige kosten en storten we het bedrag binnen 10 werkdagen retour.

Waar kan ik het busje ophalen?

U kunt het busje tijdens openingstijden bij een van onze vestigingen ophalen. Als we gesloten zijn, kunt u geen busje ophalen.

Mogen er meerdere bestuurders in het busje rijden?

Dat is toegestaan mits de andere bestuurder in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs. De hoofdhuurder blijft verantwoordelijk voor eventuele schade.

Moet ik het busje met een volle tank inleveren?

Dat is niet nodig. We tanken het busje voor u wanneer u hem weer bij ons inlevert. Bij onze vestiging in Oude Meer moet u benzineauto’s wel met een volle tank inleveren.

Kan ik de huursom vooruit betalen?

Nee. U betaalt de huursom bij ons aan de balie. Dit kan met de pinpas of contant.

Staat uw vraag er niet tussen? Op de veelgestelde vragenpagina vindt u uw vraag wellicht wel terug. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Klantenservice

Voor vragen of opmerkingen over het huren van een busje mag u altijd contact opnemen. U bereikt ons via info@bertjonk.nl of 088-3745900.