9-Persoons bus, Mercedes Sprinter Automaat

9-Persoons bus automaat huren? Dan bent u op je juiste pagina beland! Bij Bert Jonk huurt u snel een 9-persoons bus. Deze biedt 8 zitplaatsen inclusief bestuurder en de bagageruimte is 90 cm diep, 130 cm breed (tussen de wielen), 125 cm hoog. Bekijk alle busjes en personenbussen.

Veelgestelde vragen over 9-Persoons bus, Mercedes Sprinter Automaat

Wanneer u een busje wilt huren, moet u een geldig Nederlands rijbewijs hebben, minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van adreslegitimatie die niet ouder is dan 30 dagen. Huurt u een bestelauto voor uw bedrijf? Vergeet dan niet een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen.

Ja, al onze voertuigen zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen door een tijdelijke verzekering bij ons af te sluiten. Inzittenden zijn niet direct verzekerd. Ook hiervoor kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Neem hiervoor [contact](https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/contact) met ons op.

Dat is niet nodig. We tanken het busje voor u wanneer u hem weer bij ons inlevert. Bij onze vestiging in Oude Meer moet u benzineauto’s wel met een volle tank inleveren.

Nee. U betaalt de huursom bij ons aan de balie. Dit kan met de pinpas of contant.

Ja, voor busjes bedraagt de minimale borg € 350,-. Dit kunt u contant of met de pinpas bij ons afrekenen. Wanneer u het busje weer bij ons inlevert verrekenen we het bedrag met de overige kosten en storten we het bedrag binnen 10 werkdagen retour.