Wagenpark

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren doet u bij Bert Jonk Autoverhuur. U heeft keuze uit meer dan [X] voertuigen. Van personenauto’s tot vrachtwagens en van busjes tot koelwagens. U huurt al een voertuig vanaf € 25,- per dag. Kies uit voertuigen van Citroën, Mercedes, Opel of Volkswagen. Voeg eventueel extra’s toe, zoals een trekhaak of verhuismiddelen. Onze voertuigen zijn ideaal bij het verhuizen, voor een dagje weg of voor een vakantie. Bij Bert Jonk Autoverhuur profiteert u altijd van een uitstekende service:

 • Autoverhuur vanaf € 25,- per dag
 • Huurprijzen incl. btw en verzekering
 • Incl. ANWB pechhulp in Nederland
 • 100 kilometer vrij rijden
 • Officieel erkend door BOVAG

Klik op een voertuig om de specificaties te bekijken. Reserveer het gewenste voertuig direct via onze website. U kunt ook een voertuig reserveren door te bellen naar 088 374 5900. Na het reserveren haalt u de bestelauto op in een van onze vier vestigingen in de Randstad of Noord-Holland.

Personenauto huren

Voordelig een personenauto huren? Wij verhuren personenauto’s voor slechts €25,- per dag! Kies uit meer dan 15 verschillende personenauto’s. Voeg extra’s toe zoals een trekhaak, winterbanden of een laadklep en ga compleet de weg op.

Personenauto huren

Personenauto huren

Bestelauto huren

Een bestelauto huren bij Bert Jonk Autoverhuur doet u al vanaf € 36,30 per dag. U heeft keuze uit bestelauto’s met een inhoud van 3 m³ t/m 20 m³. Ook hebben wij bestelauto’s met dubbele cabine.

Bestelauto huren

Bestelauto huren

Busje huren

Huur eenvoudig een busje via Bert Jonk Autoverhuur. U heeft keuze uit meer dan 20 verschillende busjes. Onze bussen zijn erg geschikt voor een dagje weg, een vakantie of bij het verhuizen. De busjes hebben een inhoud van 3 m³ t/m 20 m³..

Busje huren

Busje huren

Pick-ups huren

Een pick-up heeft een open laadbak. Dit maakt het voertuig een uitstekend middel voor het vervoeren van machines en grondstoffen. Kies uit pick-ups met of zonder kraan, kieper of laadklep. In ons aanbod vindt u tevens ook pick-ups met dubbele cabines..

Pick-up huren

Pick-ups huren

Vrachtwagen huren

In ons aanbod vindt u meer dan 10 verschillende vrachtwagens, trucks en trekkers met diverse laadruimtes. We hebben vrachtwagens met laadruimtes van 36 m³ en 46 m³. De huurprijzen zijn inclusief WA-verzekering en 21% btw.

Vrachtwagen huren

Vrachtwagen huren

Koelwagen huren

Onze koelwagens hebben een inhoud van 4 m³ t/m 52 m³. Voor het huren van een koelwagen met een inhoud vanaf 25m³ dient u in het bezit te zijn van een vrachtwagenrijbewijs (C). U heeft ook de mogelijkheid om een nachtkoeling of laadklep toe te voegen.

Koelwagen huren

Koelwagen huren

Autoambulance huren

Een autoambulance is geschikt voor het vervoeren van een voertuig of machine, maar ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld een sportauto of werktuig waar u niet mee op de openbare weg mag rijden. Onze autoambulance is hydraulisch kantelbaar en voorzien van een lier en dichte laadvloer. Tevens heeft onze autoambulance een laadvermogen van maximaal 2000 kg.

Autoambulance huren

Autoambulance huren

Rolstoelbus huren

Voordelig een rolstoelbus huren doet u bij Bert Jonk Autoverhuur. Onze rolstoelbussen zijn voorzien van een hydraulische lift of breed oprijplateau. Het aantal rolstoelplaatsen en zitplaatsen is aan te passen naar uw gezelschap. Zo is er altijd plaats voor iedereen.

Rolstoelbus huren

Rolstoelbus huren

Verhuisbus huren

Onze verhuisbussen zijn erg geschikt voor het verplaatsen van uw inboedel. U heeft keuze uit verhuisbussen met een inhoud van 3 m³ tot 20 m³. Voeg extra verhuismiddelen toe, zoals verhuisdozen, verhuisdekens en een rolplateau.

Verhuisbus huren

Verhuisbus huren

Vakantiebus huren

Wilt u eropuit gaan met vrienden of familie? Onze vakantiebussen zijn geschikt voor vijf tot negen personen en beschikken over voldoende ruimte voor uw bagage. Als u naar het buitenland gaat, sluit u bovendien voordelig een autohulpverzekering af.

Vakantiebus huren

Vakantiebus huren

Reclamevrije auto huren

Een reclamevrije auto is ideaal wanneer u de gehuurde voertuig van uw eigen reclame wilt voorzien. Ons aanbod bestaat uit reclamevrije personenbussen, bestelauto’s, vrachtwagens, koelwagens of busjes.

Reclamevrije auto huren

Reclamevrije auto huren

Een voertuig huren in 3 simpele stappen

Dankzij ons gebruiksvriendelijke reserveerproces reserveert u binnen enkele klikken een voertuig. Maak een keuze uit ons aanbod met auto’s, busjes of vrachtwagens. U haalt het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging van Bert Jonk Autoverhuur.

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

Wanneer u online reserveert, ontvangt u per e-mail een reserveringsbevestiging van ons. We hanteren geen minimale reserveringsperiode. Wilt u het voertuig dezelfde dag ophalen? Dat kan! Bel ons via 088 374 5900 en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Om er zeker van te zijn dat het gewenste voertuig beschikbaar is, raden we u aan om altijd ruim van tevoren te reserveren.

Verhuurperiode

Bert Jonk Autoverhuur bepaalt de verhuurperiode per kalenderdag. De huur begint om 8 uur ’s ochtends. Vanaf dit tijdstip is het mogelijk om het gereserveerde voertuig op te halen bij een van onze vestigingen. De verhuurperiode loopt door tot uiterlijk 7:30 uur de volgende ochtend. Heeft u het voertuig al vroeg in de ochtend nodig? Het is mogelijk om de auto een avond van tevoren op te halen. Neem contact op met de desbetreffende vestiging om de mogelijkheden te bespreken en om een afspraak te maken.

Aan het einde van de verhuurperiode levert u de auto vóór 7:30 uur ’s ochtends in. U kunt het voertuig op of nabij ons terrein parkeren. Geef de sleutel af bij een van onze medewerkers. Als u het voertuig buiten openingstijden terugbrengt, doe de sleutels dan in onze sleutelkluis. Voor meer informatie over het huren van een voertuig bekijkt u onze huurvoorwaarden.

Verhuurvestigingen

Bert Jonk Autoverhuur heeft vier verschillende vestigingen in Noord-Holland en de Randstad. U haalt het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging.

Oude Meer (Schiphol)

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer (Schiphol)
Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
020 653 0032

Oude Meer (Schiphol)

Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend
Einsteinstraat 11
1446 VE Purmerend
0299 423852

Purmerend

Zwaag (Hoorn)

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)
De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (N-H)
0229 244 340

Zwaag (Hoorn)

Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag * 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak

*Onze vestiging te Oude Meer (Schiphol) gesloten na 12:00 uur.

Diverse voertuigen huren

Dankzij het brede aanbod van Bert Jonk Autoverhuur vindt u altijd een voertuig dat voldoet aan uw wensen. Onze personenbussen, bestelbussen of verhuisbussen zijn uitermate geschikt voor verhuizingen, vakanties en dagjes weg. De voertuigen zijn standaard uitgerust met airconditioning en radio. Tevens hebben we voertuigen die geschikt zijn voor rolstoelen. Voeg eventueel extra opties en accessoirestoe, zoals een trekhaak, verhuismiddelen, winterbanden of navigatie.

Benodigde documenten bij het huren van een voertuig

Om een voertuig te huren dient u in het bezit te zijn van een aantal officiële documenten. Let op: deze documenten mogen geen kopieën zijn.

 • Geldig rijbewijs B, BE of C: afhankelijk van het gehuurde voertuig
 • Adreslegitimatie: loonstrook, bank- of giroafschrift, afschrift van telefoonabonnement of uittreksel bevolkingsregister
 • Bij zakelijke huur: een uittreksel van de Kamer van Koophandel

Eigen risico verlagen

De huurprijzen van onze voertuigen zijn altijd inclusief WA-verzekering en pechhulp van ANWB Nederland. Ook hebben alle voertuigen een eigen risico. De hoogte van het eigen risico staat vermeld bij de specificaties van elk voertuig. Verlaag het eigen risico door een van de volgende verzekeringen af te sluiten:

 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Ruit- en bandverzekering
 • Autohulpverzekering

De inzittendenverzekering zorgt ervoor dat de passagiers van het voertuig financieel zijn beschermd bij een ongeval. Een ruit- en bandverzekering dekt iedere schade die tijdens de verhuurperiode ontstaat aan ruiten en banden. Als u met een huurauto naar het buitenland reist, bent u verplicht om een autohulpverzekering af te sluiten.

Voordelig autoverhuur

Bij Bert Jonk Autoverhuur bespaart u flink op huurkosten. Maandelijks plaatsen we nieuwe aanbiedingen voor het huren van diverse voertuigen. Zo hebben we verschillende zomer-, winter- en verhuisaanbiedingen. Bekijk snel alle aanbiedingen en ontdek hoe u op de huurkosten bespaart.

Voertuigen huren nabij Amsterdam

Onze vier vestigingen zijn erg gunstig gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bij Bert Jonk Autoverhuur huurt u makkelijk en snel een auto in:

Contact opnemen

Voor meer informatie over het huren van een van onze voertuigen, neemt u contact op met Bert Jonk Autoverhuur door te bellen naar 088 374 5900. Of stuur een e-mail naar info@bertjonk.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.