5-persoons busje huren

Betaalbaar en snel een 5-persoons busje huren in meerdere uitvoeringen en met extra opties. Ideaal voor een dagje uit met het gezin of een vakantie. Bij Bert Jonk Autoverhuur zijn 5-persoonsbussen beschikbaar van de merken Mercedes en Volkswagen. Iedere bus is standaard uitgerust met airco en heeft diverse extra mogelijkheden om aan al uw wensen te voldoen. U huurt een 5-persoons busje al vanaf € 72,60 per dag. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief:

  • WA-verzekering
  • 21% btw
  • 100 kilometer vrij rijden

We vragen bij Bert Jonk Autoverhuur altijd een borg van € 300,- wanneer u bij ons een 5-persoons bus huurt. Het is in overleg mogelijk om de personenbus een dag van tevoren op te halen bij een van onze vestigingen, mits deze beschikbaar is. Benieuwd naar onze 5-persoonsbussen? Bekijk snel ons aanbod en reserveer in onderstaand overzicht direct uw gewenste personenbus. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@bertjonk.nl of te bellen naar 088 374 5900.

Aanbod 5-persoons bussen

 
Dag (100 km) € 83,49
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 137,94
Weekend (300 km) € 139,15
Week (1400 km) € 467,06
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

1: 5-persoons Mercedes Vito of Volkswagen Transporter. Standaard uitgerust met airco. Vanaf € 72,50 per dag, inclusief 100 kilometer vrij rijden.

Let op! Het kan zijn dat uw gewenste vervoermiddel niet direct beschikbaar is bij een van onze vier vestigingen. We hebben echter voldoende voorraad om een geschikt vervoermiddel te leveren, indien u ruim van tevoren reserveert. Wilt u een specifiek type? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Eenvoudig en snel een 5-persoonsbus huren

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

Vervoer afgestemd op uw wensen en situatie

De 5-persoonsbus is te huren met extra accessoires, waardoor het vervoer aan al uw wensen en eisen kan voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een steekwagen, rolplateau (hondje) en verhuisdeken als u spullen moet verhuizen. Hierbij is een trekhaak ook een beschikbare optie. Heeft u vragen over welke opties in uw situatie van pas komen? Bel dan met onze klantenservice, te bereiken via 088 374 5900 of vul het contactformulier in. We helpen u uiteraard graag.

De vereiste documenten voor de huur van een 5-persoons busje

Om een 5-persoons busje te huren bij Bert Jonk Autoverhuur moet u onderstaande officiële documenten kunnen tonen.

  • Een geldig B-rijbewijs
  • Adreslegitimatie (bijvoorbeeld een loonstrook of brief van een instantie)
  • Een uittreksel van de Kamer van Koophandel indien het gaat om zakelijke verhuur

Onze vestigingen

Oude Meer (Schiphol)

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer (Schiphol)
Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
020 653 0032

Oude Meer (Schiphol)

Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend
Einsteinstraat 11
1446 VE Purmerend
0299 423852

Purmerend

Zwaag (Hoorn)

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)
De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (N-H)
0229 244 340

Zwaag (Hoorn)

Openingstijden van onze vestigingen
Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag  * 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak

* Vestiging Oude Meer is op zaterdag tot 12:00 uur geopend.

Personenbus ophalen en terugbrengen

U huurt bij Bert Jonk Autoverhuur altijd per kalenderdag. Dit houdt in dat wanneer u een personenbus voor één dag huurt, de verhuurperiode start om 08:00 uur ’s ochtends. Vanaf dat tijdstip zijn onze vestigingen geopend en kunt u de bus ophalen. De verhuurperiode loopt tot 07:30 uur de volgende dag. Dat is het uiterste tijdstip waarop de personenbus weer ingeleverd dient te zijn bij een van onze vestigingen. Parkeer de bus op óf in de buurt van ons terrein. Kiest u ervoor om de bus te parkeren op een nabijgelegen terrein, dan is het belangrijk dat u deze goed vergrendelt. Bekijk onze huurvoorwaarden voor aanvullende informatie over het huren van een 5-persoonsbus.

Het eigen risico verlagen

Bij het huren van een 5-persoons busje geldt een standaard eigen risico van € 1.050,-. Krijgt u onverhoopt schade aan de bus of wordt de bus gestolen tijdens de verhuurperiode, dan wordt dat verhaald op het eigen risico. Bij Bert Jonk Autoverhuur is het niet mogelijk om het eigen risico in zijn geheel af te kopen. Wel is met een eenmalige betaling het eigen risico te verlagen tot € 300,-. We zijn aangesloten bij BOVAG en hanteren dan ook de huurvoorwaarden die deze organisatie heeft opgesteld. Bij de veelgestelde vragen leest u meer over het eigen risico.

Veilig op stap met aanvullende verzekeringen

Bij onze huurprijzen van een 5-persoons bus zijn de kosten van een WA-verzekering altijd inbegrepen. U betaalt hier dus niks extra’s voor. Wilt u nog meer zekerheid? Sluit dan een van onze extra verzekeringen af. We bieden de volgende verzekeringen aan:

  • Autohulpverzekering: verplicht voor reizen in het buitenland. Binnen Nederland is de huurprijs van onze busjes inclusief pechhulp.
  • Ruit- en bandenverzekering: verzekert u tegen alle schade die tijdens de verhuurperiode ontstaat aan ruiten en banden.
  • Inzittendenverzekering: hiermee beschermt u alle inzittenden tegen financiële gevolgen na een ongeval.

Zakelijk huren van een 5-persoons bus

Het is mogelijk om een 5-persoons busje te huren voor zakelijk gebruik. In dit geval huurt u de personenbus voor minimaal één maand en maximaal één jaar met onze Shortlease. Het busje mag voortijdig ingeleverd worden zonder bijkomende beëindigingskosten. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de onze pagina Shortlease.

Meer verhuur

Naast het huren van een 5-persoons busje kunt u via Bert Jonk ook een:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van een 5-persoons busje of heeft u wellicht nog andere vragen? Dan is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@bertjonk.nl, waarna u zo spoedig mogelijk antwoord ontvangt. We zijn ook te telefonisch te bereiken via 088-374 59 00.