Bakwagen huren

Voordelig en snel een bakwagen huren vanaf € 96,80 per dag bij Autoverhuurbedrijf Bert Jonk. Kies uit diverse bakwagens met of zonder laadklep en een inhoud vanaf 16 kubieke meter. Voor het huren van een bakwagen heeft u een rijbewijs B nodig. Met andere woorden: iedereen met een autorijbewijs mag erin rijden.

Plaats online uw reservering en profiteer van de volgende voordelen:

  • Inclusief WA-verzekering
  • Gratis annuleren tot 48 uur voor aanvang huurperiode
  • Geen minimale reserveringstijd

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.

Voor meer informatie over het huren van een bepaalde bakwagen bekijkt u de specificaties door op de gewenste bakwagen te klikken. Mocht u een vraag hebben over een bakwagen huren, dan neemt u contact met ons op via 088 3745900.

Real-time een bakwagen huren

Via het zoekportaal vindt u alle daadwerkelijk beschikbare voertuigen. Scroll iets verder naar beneden om het hele wagenpark te zien.

Locatie
Purmerend
Ophalen
Retour
april 2024
madiwodovrzazo
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
14:00
april 2024
madiwodovrzazo
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
23:55
Bevestig

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 18:00

Zaterdag (Purmerend en Zwaag)

08:00 - 17:00

Zaterdag (Oude Meer / Schiphol)

08:00 - 12:00

Zondag

gesloten

20 kuub bakwagen huren

De meeste klanten huren een 20 kuub bakwagen. Deze is ideaal voor rolcontainers of grote verhuizingen. Hoewel ze op vrachtwagens lijken, zijn ze dit niet. Hierdoor is het voor iedereen met een Rijbewijs B mogelijk om in dit voertuig te rijden.

Real time beschikbaarheid

Heeft u last-minute een bakwagen nodig voor uw verhuizing of voor logistieke vervoer? Dan is het goed om te weten dat u via de website real time reserveert. Met andere woorden: wij tonen de daadwerkelijk beschikbare voertuigen.

Is het voertuig niet beschikbaar? Geef ons dan even een belletje. Wij kunnen vaak nog wel wat schuiven of het voertuig ergens inhuren.

Tarieven

Onze tarieven zijn dynamisch. In beginsel geldt: hoe langer u huurt, hoe goedkoper het is. Standaard zitten er 100 vrije kilometers per dag inbegrepen in de huurprijs. Indien u verder gaat rijden kunt u uw voertuig upgraden met onze kilometerpakketten.

Bakwagen shortleasen

Indien u voor een langere periode een bakwagen nodig heeft, kunt u deze het beste shortleasen.

De tarieven in de shortlease zijn een stuk voordeliger dan bij reguliere verhuur. Wij regelen het onderhoud, waardoor u geen extra kosten heeft. U betaalt dus enkel de huur en de brandstof.

Shortlease is mogelijk vanaf één maand.

Bedienen van de Laadklep

Onze 20m3 bakwagens beschikken bijna allemaal over een laadklep. Deze bedient u eenvoudig met het paneel aan de zijkant van de bus of via de afstandbediening in de bus.

Bij verhuizingen raden wij aan om de laadklep eerst ter hoogte van de middel te laten rusten. U kunt dan de door u getilde spullen direct op de laadklep schuiven. Op het moment dat u de grotere spullen inlaad is het tijd om de laadklep helemaal op de grond te zetten. Gebruik een hondje om de spullen naar de bus te rollen.

Afsluitende tip: indien u rolcontainers gebruikt, raden wij het sterk aan om schoenen met stalen neuzen te dragen. U wilt immers niet dat de rolcontainer over uw voet rijdt.

Veelgestelde vragen over Bakwagen verhuur

Ja, standaard is het voertuig WA-verzekerd. U kunt uw eigen risico verlagen met behulp van onze verzekeringspakketten. Deze treft u aan in het reserverignsproces.

Bij aanvang van de huurperiode betaalt u € 400 borg en het huurtarief. De borg wordt binnen 3 werkdagen na de huurperiode teruggestort.

Uiteraard controleren wij op schade. Echter, wij verdienen niet aan schades en zijn er heel transparant over. In het reserveringsproces maken wij een digitaal schadedossier op basis van foto's waarvan u ook een digitale kopie krijgt. Bij inname van het voertuig controleren wij of er nieuwe schades bij gekomen zijn. Wij stimuleren het indien u ook uw eigen filmpje maakt.

Dat is geen probleem. U kunt de sleutels in onze sleutelkluis deponeren en het voertuigen voor het hek parkeren.

Een bakwagen huren bij Bert Jonk Autoverhuur

Verhuist u naar een nieuwe woning, moet u goederen vervoeren voor uw bedrijf, of heeft u simpelweg behoefte aan extra laadruimte? Bij Bert Jonk kunt u een bakwagen huren die de ideale oplossing biedt. We beschikken over een divers wagenpark, waarbij het mogelijk is om een bakwagen te huren met opties zoals een trekhaak, een laadklep, een vangmuilkoppeling of een slaapcabine voor langere ritten. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij verhuren u de juiste auto, zodat de wagen aan al uw behoeften voldoet. Al onze vestigingen beschikken over voldoende parkeermogelijkheden om uw eigen auto achter te laten tijdens de huurperiode.

Wanneer heeft u een bakwagen nodig?

Een bakwagen huren is een praktische oplossing voor verschillende behoeften, waardoor het een slimme keuze is in uiteenlopende situaties:

Tijdelijke groei van u bedrijf

Een dag, een week? Het maakt ons niet uit! Ook bieden we short lease aan voor langere periodes. Daarnaast verhuren we reclamevrije bakwagens. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Verhuizing en grote aankopen

Voor een soepele verhuizing, biedt een bakwagen voldoende laadruimte deze hebben we ook met hydraulisch laadklep zodat u niet zwaar hoeft te tillen en zo alles naar binnen schuift. Daarnaast is een bakwagen ideaal om grote aankopen zoals meubels of apparaten die niet in een standaard auto passen, te vervoeren.

Evenementen of festivals

Ook bij het organiseren van evenementen biedt een bakwagen met of zonder koeling voldoende ruimte voor het veilig vervoeren van benodigdheden zoals tenten, stoelen, cateringapparatuur of gekoelde producten.

Afvaltransport

Moet u grotere hoeveelheden afval of oud meubilair naar een vuilstortplaats brengen? Ook daarvoor kunt u een bakwagen huren.

Waarom zou u een bakwagen huren bij Bert Jonk?

Bent u op zoek naar de beste manier om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren? Bij Bert Jonk Autoverhuur bieden wij de perfecte bakwagen die aan al uw behoeften voldoet. Ontdek de voordelen van voor ons kiezen:

Een uitgebreid wagenpark met verschillende modellen

Bij Bert Jonk Autoverhuur bieden we een uitgebreid assortiment bakwagens met diverse specificaties. Zo vindt u het ideale model voor al uw behoeften. Ons aanbod omvat verschillende compacte bestelbussen, ideaal voor kleinere verhuizingen. Voor grotere verhuisprojecten of het vervoer van meubels kunt u onze bakwagen van 20 M2 huren. Hierbij heeft u de keuze tussen modellen met of zonder laadklep. De laadklep is bijzonder handig voor het gemakkelijk laden van zware voorwerpen en rolcontainers. Bovendien kunt u de laadklep eenvoudig bedienen via het bedieningspaneel aan de zijkant van de bus of met de afstandsbediening. Vervoert u met een grotere groep veel spullen? Dan is onze bakwagen met dubbele cabine, die ruimte biedt voor zes personen, een goede keuze.

Veiligheid

Bij Bert Jonk Autoverhuur hechten we veel belang aan uw veiligheid. Ons wagenpark bestaat uit jonge voertuigen die technisch goed onderhouden worden. Voor elke nieuwe verhuring maken we onze voertuigen schoon en controleren we ze. Als lid van brancheorganisatie BOVAG worden wij bovendien regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en service.

Makkelijk en transparant reserveringssysteem

Daarnaast hebben wij een handig online reserveringssysteem, waarmee u snel en eenvoudig een bakwagen kunt huren. U kunt de beschikbaarheid controleren, prijzen vergelijken en direct uw voertuig reserveren. Bovendien kunt u al onze tarieven meteen duidelijk terugvinden. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Hoe kunt u een bakwagen huren bij Bert Jonk Autoverhuur?

Wilt u een bakwagen huren bij Bert Jonk Autoverhuur? Dan kunt u heel eenvoudig zelf uw voertuig online reserveren. Daarvoor kunt u ons handige reserveringssysteem gebruiken. Wij begeleiden u graag door de stappen:

1, Selecteer uw gewenste voertuig, locatie en ophaal- en retourdatum

Wij verhuren verschillende types voertuigen, variërend van personenauto's en koelwagens tot vrachtwagens en rolstoelbussen. Het reserveringsproces begint op onze website door eerst de vestiging te kiezen waar u de auto wilt ophalen, vervolgens de gewenste datum te selecteren, daarna op de knop 'voertuig zoeken' te klikken en door te gaan naar stap twee.

Stap 2 Bekijk de beschikbare voertuigen en maak uw keuze

Nadat u bovenstaande informatie ingevuld heeft, krijgt u een overzicht te zien van alle bakwagens die momenteel nog beschikbaar zijn voor de door u gewenste locatie en periode. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, met specifieke kenmerken en opties. Elk beschikbaar voertuig komt met meerdere foto's en uitgebreide details, inclusief de totaalprijs. Met deze informatie kunt u een weloverwogen keuze maken. Heeft u een geschikte bakwagen gevonden die aan al uw eisen voldoet? Dan kunt u eenvoudig op de knop Selecteer klikken om door te gaan naar de volgende fase van het reserveringsproces.

Stap 3 Personaliseer de gekozen bakwagen

Bij ons zijn alle voertuigen standaard verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering (WA), inclusief eigen risico. Wilt u echter extra gemoedsrust? Hier heeft u de mogelijkheid om uw voertuig verder aan te passen door extra opties toe te voegen. U kunt aanvullende verzekeringen afsluiten, uw kilometerpakket uitbreiden en extra verhuismateriaal huren, zoals stangen en verhuisnetten. De kosten van deze extra's worden direct weergegeven, en u kunt op elk moment de totale prijs van uw reservering inzien. Heeft u geen extra’s nodig? Dan kunt u deze stap overslaan en meteen doorgaan naar de persoons gegevens.

2. Voltooi uw reservering

In de volgende stap kunt u uw reservering afronden. Dat doet u door uw persoonlijke gegevens in te vullen, waaronder uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Aan de rechterkant van de pagina vindt u nog een overzicht van uw reserveringsdetails, zoals het gekozen voertuig, de data van ophalen en terugbrengen, evenals de totaalprijs. Check nog even een keer extra of de ingevulde informatie klopt.

3. Huur uw bakwagen

Op de dag dat uw huurperiode begint, staat uw bakwagen klaar voor ophalen tijdens de openingsuren op de aangegeven locatie. Zorg dat u bij het afhalen van uw bakwagen een geldig rijbewijs en adreslegitimatie bij u heeft. Voor het huren van een bakwagen t/m 20 m3 heeft u alleen een rijbewijs B nodig. Dus iedereen met een autorijbewijs mag erin rijden. U ontvangt de bakwagen met een volle tank, waardoor u direct aan uw reis kunt beginnen. Nu rest u nog maar één ding: genieten van uw voertuig!

Na afloop van uw huurperiode kunt u de bakwagen overdag bij ons terugbrengen. Indien u na sluitingstijd terugkeert, parkeert u uw voertuig op de aangewezen plaats en levert u de sleutels in via de sleutelkluis. Een medewerker controleert de volgende dag rond openingstijd of alles in orde is.

Vragen? Contacteer ons!

Heeft u twijfels over welk voertuig het beste bij uw behoeften past? Wilt u meer informatie voor u een bakwagen gaat huren of hulp bij het reserveren? Ons team staat klaar om u persoonlijk te assisteren. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op via info@bertjonk.nl of bel ons op 088 3745900. We helpen u graag!

Contact opnemen met Bert Jonk Autoverhuur

Heeft u vragen over het huren van een bakwagen? Neem contact met ons op via info@bertjonk.nl of bel naar 088 374 5900.