Reclamevrije auto huren

Eenvoudig en voordelig een reclamevrije auto huren bij Bert Jonk Autoverhuur. Een auto zonder reclame is vooral handig wanneer u de gehuurde auto van uw eigen reclame wilt voorzien. Bij Bert Jonk Autoverhuur heeft u de keuze uit verschillende reclamevrije wagens, zoals een personenbus, bestelauto, vrachtwagen, een koelwagen of een bestelbus. Bekijk hieronder ons assortiment en reserveer de auto van uw keuze.

Let op: het huren van een reclamevrije bestelwagen, vrachtwagen of koelwagen heeft als voorwaarde dat u de auto voor minimaal vijf dagen huurt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of bel ons voor meer informatie: 088 3745900.

Geschikt voor eigen reclame

Nette uitstraling

Voordelig

GEINTERESSEERD IN RECLAMEVRIJ HUREN? NEEM CONTACT OP

Op zoek naar een reclamevrije bestelauto, bestelwagen of koelwagen. Wij hebben ze! Voorwaarde voor de huur van deze voertuigen is dat de huurperiode minimaal vijf dagen duurt. Deze huurbussen zijn ideaal wanneer u goed voor de dag wil komen.

Bert Jonk 9 Persoonsbus

WAAROM RECLAMEVRIJ MET BERT JONK AUTOVERHUUR?

  • Goed voor de dag komen
  • Eigen reclame toepassen
  • Voordelig

Huurlocaties

logo

Hoe werkt kilometervrij huren?

  • Op aanvraag
  • Minimale periode van 1 week
  • Alleen zakelijke klanten
Contact Bert Jonk Autoverhuur

Kom in contact met ons....

Veelgestelde vragen over Reclamevrije verhuur

De huurperiode dient minimaal vijf dagen te zijn.

Ja, de reclamevrije auto of bus is WA-verzekerd met een eigen risico. Deze kunt u verlagen door onze eigen verzekering. Neem hiervoor [contact](/contact) op met een van onze vestigingen.

Ja, de borg is afhankelijk van het type voertuig waar u naar op zoek bent.

Ja, dat is toegestaan mits ze zelf een geldig Nederlands rijbewijs hebben. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor eventuele opgelopen schade.

Klantenservice

Indien je enige vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Service is onze kracht!