Personenbus Huren

Een personenbus huren al vanaf **€ 88 ** per dag.

U heeft de keuze uit diverse 5-persoons, 7-persoons, 8-persoons en 9-persoons bussen van merken zoals: Volkswagen, Mercedes en Ford. Naast onze vertrouwde rood gele bussen, hebben wij ook personenbussen zonder reclame en reclame arme busjes in de kleur wit. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren via 088 3745900.

Wij verhuren ook Mercedes VIP bussen, zowel een 9-persoons Mercedes VIP of een 8 persoons V-Klasse. Extra comfortabel op vakantie met familie of een groep vrienden.

Goed om te weten: (bijna) al onze personenbussen zijn automaten.

Wij investeren in jou.

Bekijk onze personenbussen hieronder.

Locatie
Purmerend
Ophalen
Retour
juli 2024
madiwodovrzazo
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
09:00
juli 2024
madiwodovrzazo
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
23:55
Bevestig

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 18:00

Zaterdag (Purmerend en Zwaag)

08:00 - 17:00

Zaterdag (Oude Meer / Schiphol)

08:00 - 12:00

Zondag

gesloten

Personenbus ophalen

Op de datum waarop uw huurperiode ingaat, kunt u de personenbus vanaf 8:00 uur ’s ochtends ophalen binnen onze openingstijden. Wilt u de personenbus liever de avond van tevoren ophalen? Dit is op afspraak mogelijk. Neem daarvoor contact op met de betreffende vestiging in Oude Meer, Purmerend of Zwaag, zodat we voor u kunnen controleren of het voertuig al beschikbaar is. U dient bij het ophalen van de personenbus de volgende documenten mee te brengen:

  • Geldig Nederlands of buitenlands rijbewijs
  • Loonstrook, bankafschrift of officiële brief voor adreslegitimatie

Personenbus terugbrengen

U dient de bus in te leveren op de afgesproken einddatum of de volgende dag vóór 07:30 uur. De sleutels kunt u tijdens openingstijden afgeven bij een van onze medewerkers. Het is ook mogelijk om de personenbus in te leveren buiten onze openingstijden. In dit geval zet u de bus neer op of vlakbij ons terrein, waarna u de sleutel inlevert in de daarvoor bestemde sleutelkluis.

Uitrusting van personenbusjes

Onze personenbusjes zijn voorzien van radio, airconditioning en nog veel meer opties die de huur van een personenbusje comfortabel maken. U kunt extra opties toevoegen aan de personenbus, zoals een trekhaak en winterbanden. Bij het reserveringsproces geeft u eenvoudig aan welke extra opties u wilt toevoegen.

Goedkoop een personenbus huren

Bij Bert Jonk Autoverhuur is een personenbus huren goedkoop en snel geregeld. Naast onze standaard prijzen hebben we regelmatig unieke acties. Ontdek de aanbiedingen en huur een auto voor een nog lagere prijs.

Veelgestelde vragen over personenbussen huren

U dient minimaal 18 jaar oud te zijn en moet in het bezit zijn van de volgende documenten: - Een geldig rijbewijs van de categorie B, BE of C. - Adreslegitimatie - Uittreksel van de KvK bij zakelijke huur

Ja, de personenbus is WA-verzekerd met een eigen risico. Voor extra zekerheid kunt u bij ons extra verzekeringen afsluiten: - Band- en ruitverzekering - Inzittendenverzekering - Autohulp buitenland verzekering (verplicht wanneer u van plan bent naar het buitenland te gaan)

Gewoon op onze parkeerplaats. Buiten onze openingstijden kunt u de koelwagen inleveren door hem buiten het terrein te parkeren en de sleutel in de daarvoor bestemde kluis te stoppen. De verhuurperiode begint ’s ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur.

Dat is alleen toegestaan als die persoon een geldig rijbewijs heeft. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor de eventuele schade.

Een personenbus huren bij Bert Jonk Autoverhuur!

Als u er graag met een grote groep op uit wil trekken, kan het vaak een uitdaging zijn om daarvoor geschikt vervoer te vinden. Het is namelijk belangrijk dat uw voertuig niet alleen voldoende ruimte heeft, maar ook comfortabel en veilig is.

Of u nu een reis met vrienden, een familie-uitstapje, een bedrijfsevenement of een andere gelegenheid met meerdere mensen plant, bij Bert Jonk Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van de perfecte personenbus voor al uw behoeften. We vertellen u graag meer over onze voordelen en werkwijze.

Personenbus huren Bert Jonk

De voordelen van een personenbus huren bij Bert Jonk Autoverhuur

Veelzijdigheid

Reist u met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Bij Bert Jonk staat er altijd een geschikte personenbus voor u paraat. Wij hebben namelijk een uitgebreid wagenpark met bussen voor 5, 7, 8 en zelfs 9 personen van merken zoals Volkswagen, Mercedes en Ford. Wilt u graag genieten van extra comfort tijdens een uitstap of vakantie? Dan kunt u ook Mercedes VIP bussen huren. U hebt daarbij keuze uit een 9-persoons Mercedes Sprinter of een 8-persoons Mercedes V-Klasse.

Comfort en veiligheid

Bij Bert Jonk Autoverhuur staat de veiligheid en het comfort van onze klanten voorop. Wij zijn lid van brancheorganisatie BOVAG en worden daarom regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en service. Al onze voertuigen zijn dus technisch goed onderhouden en uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen. Ze worden bovendien voor elke nieuwe verhuring opnieuw gecontroleerd en volledig schoongemaakt. Dit betekent dat u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele en zorgeloze reis.

Transparante prijzen

Als u een personenbus huurt, weet u altijd precies wat u betaalt. Tijdens de reservering kunt u meteen de prijs van onze voertuigen raadplegen. Deze prijs is altijd inclusief btw, WA-verzekering, standaard eigen risico en aangegeven vrije kilometers. Ook als u extra’s toevoegt, zoals aanvullende verzekeringen, ziet u meteen de nieuwe totaalprijs.

Dynamic Pricing

Bij Bert Jonk Autoverhuur hanteren we bovendien een dynamic pricing-systeem. Dit betekent dat onze prijzen kunnen variëren op basis van vraag en aanbod. Hierdoor kunt u profiteren van lagere tarieven tijdens rustigere periodes. Ons systeem houdt rekening met factoren zoals de tijd van het jaar, speciale evenementen en de beschikbaarheid van voertuigen.

Dit dynamic pricing-systeem zorgt ervoor dat u altijd de meest gunstige tarieven krijgt, waardoor het huren van een personenbus bij Bert Jonk Autoverhuur niet alleen gemakkelijk en handig is, maar ook kosteneffectief. We streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden, zowel wat betreft service als prijs.

Flexibel huren

U kunt een personenbus huren voor een dag, een week, een maand of zelfs langer. Bovendien is het mogelijk om de huurperiode eenvoudig te verlengen. Daarvoor neemt u het best telefonisch contact op met ons team, zodat we dit razendsnel voor u in orde kunnen brengen.

Eenvoudig & transparant reserveren

Bij Bert Jonk Autoverhuur bieden we niet alleen een breed scala aan personenbussen, maar we hebben ook een uniek Reservation Management Portal waarmee u volledige controle heeft over uw reserveringen. Ons Reservation Management Portal is een krachtige tool waarmee u volledige controle heeft over uw reserveringen. Hier zijn enkele functies van ons portal:

  • Reservering beheren: U kunt uw reserveringen eenvoudig bekijken, wijzigen, verlengen of annuleren via het portal. Dit biedt u maximale flexibiliteit en gemak.
  • Betalingen: Het portal stelt u in staat om veilig en snel betalingen te verwerken voor uw reserveringen. U kunt facturen inzien en betalingen online afhandelen.
  • Facturatie: U kunt al uw facturen inzien en downloaden via het portal, wat handig is voor zowel zakelijke als particuliere huurders.
  • Communicatie: Het portal biedt ook een communicatiekanaal waar u vragen kunt stellen, ondersteuning kunt krijgen en informatie kunt ontvangen over uw reserveringen.

Klantenservice

Heeft u onduidelijkheden tijdens uw reservering? Of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u moeiteloos te helpen bij uw reservering. _

Hoe kunt u een personenbus huren bij Bert Jonk Autoverhuur?

Een personenbus huren bij Bert Jonk Autoverhuur is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hieronder loodsen we u graag door de stappen heen die u moet volgen om uw reservering te maken:

1. Vul de gewenste locatie en ophaal- en retourdatum in

Begin het reserveringsproces in de handige reserveringstool op onze website door de gewenste locatie en de ophaal- en terugbrengdatum te selecteren.

2. Kies uw voertuig

Nadat u bovenstaande gegevens zo nauwkeurig mogelijk ingevuld hebt, krijgt u vervolgens alle voertuigen te zien die op dat moment beschikbaar zijn voor de gevraagde data. U kunt het juiste type personenbus voor uw groep kiezen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, afhankelijk van het aantal passagiers en de bagageruimte die u nodig hebt. Bert Jonk Autoverhuur biedt gedetailleerde informatie over elk voertuig op de website om u te helpen bij het maken van uw keuze. U ziet ook meteen de totaalprijs van het voertuig. Is het toch niet helemaal duidelijk en heeft u hulp nodig? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

3. Selecteer eventuele extra opties

Fantastisch! U heeft de perfecte personenbus gevonden! In de volgende stap van het proces kunt u uw voertuig personaliseren door extra opties toe te voegen, zoals een verzekering, een kilometerpakket, een dakkoffer of sneeuwketting. U ziet altijd de prijs van deze extra’s en kunt ook op elk moment de totaalprijs van uw reservering raadplegen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

4. Bevestig uw reservering

Vervolgens kunt u uw reservering voltooien door uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, telefoonnummer en mailadres in te vullen. Na het invullen van alle gevraagde informatie, ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Controleer zeker nog even alle details zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles klopt. Zo ja, dan staat de auto op de reserveringsdatum voor u klaar.

5. Ophalen en terugbrengen van de personenbus

Op de dag van de verhuur haalt u tijdens de openingstijden uw personenbus op bij de opgegeven locatie. Haalt u uw personenbus liever de avond ervoor al op? Dat kan! Mits beschikbaar, maak een afspraak met de balie van de desbetreffende vestiging.

Vergeet niet om een geldig rijbewijs en de benodigde documenten mee te nemen. U krijgt uw voertuig bovendien volledig volgetankt mee, zodat u meteen naar uw bestemming kunt afreizen. Komt u uw personenbus met de auto ophalen? Geen probleem, op al onze vestigingen kunt u namelijk gratis parkeren.

Na afloop van de huurperiode brengt u de personenbus terug. Het is niet nodig om het voertuig vol te tanken. Wij doen dat graag voor u bij terugkomst en brengen enkel de brandstof in rekening.

Wilt u uw auto graag na sluitingstijd bij ons inleveren? Dan kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats en de sleutels deponeren in de daarvoor voorziene kluis. Als u uw voertuig graag wil inleveren op een andere locatie dan waar u deze hebt opgehaald, dan kunt u ons daarvoor even bellen. We bespreken dan graag de mogelijkheden.

Ons verzorgingsgebied voor personenbussen is groot. Voor langere huurperiodes bezorgen wij het voertuig graag. Onze ophaallocaties treft u hieronder aan:

Contact opnemen met Bert Jonk Autoverhuur

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw reservering? Weet u niet goed welke personenbus het best past bij uw noden en wensen? Of wilt u gewoon eerst graag meer informatie over onze werkwijze, tarieven en mogelijkheden voordat u een personenbus huurt? Neem dan even contact op met ons door te mailen naar info@bertjonk.nl of door ons te bellen op het nummer 088 374 5900. Ons ervaren team staat voor u klaar en helpt u graag verder met al uw vragen en twijfels.