Personenbus huren

Bent u op zoek naar een personenbus? Dat kan zijn voor een vakantie of een dagje weg. Bert Jonk Autoverhuur verhuurt een groot aantal 9-persoons bussen in diverse uitvoeringen. Wij beschikken over 9-persoons bussen verlengd, 9-persoons bussen verlengd en verhoogd, handgeschakeld of in automaat uitvoering. Daarnaast verhuurt Bert Jonk Autoverhuur 5-persoons bussen en ook 8-persoons bussen, een mooie luxe Mercedes Benz V-Klasse. Wij leveren deze personenbussen in automaat uitvoering. De bussen zijn voorzien van lederen bekleding, navigatie en verder voorzien van alle luxe en gemakken. Het is ook mogelijk een personenbus met trekhaak te huren. Dit kan handig zijn met het oog op vakantie en u wilt bijvoorbeeld uw caravan of fietsen meenemen. Wij verhuren personenbussen van de merken: Volkswagen Transporter, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Mercedes V-Klasse en Volkswagen Crafter.

De personenbussen verhuurt Bert Jonk Autoverhuur tegen aantrekkelijke prijzen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzekering. 

Direct een personenbus huren?
Op zoek naar een specifieke huurauto of heeft u vragen over een van onze personenbusjes? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar:

Oude Meer - Schipholdijk 245 - 1438 AC (Schuin t.o. Fokker park, Schiphol) - 020 - 653 0032    
Purmerend - Einsteinstraat 11 - 1446 VE (t.o. de Gamma, Industrieterrein de Baanstee) - 0299 – 423 852
Hoorn/Zwaag - De Compagnie 49 - 1689 AG (Industrieterrein West-Frisia, naast de BMW dealer) - 0229 – 244 340
Zaandam - Grote Tocht 8, 1507 CG (Industrieterrein Westerspoor) - 075 3030 619

Een greep uit ons assortiment:

Info / reserveer
Info / reserveer
Info / reserveer
Info / reserveer
Info / reserveer