Vrachtwagen huren

Een vrachtwagen huren is al mogelijk vanaf € 194 per dag. Ruime keuze uit  trucks en trekkers met verschillende laadruimtes en laadvermogens. Kies bijvoorbeeld een truck met een laadruimte van 46 m³ en een laadklep of een slaapcabine of een trekker. Bij de getoonde huurprijzen zijn de WA-verzekering en 21% btw inbegrepen. informeer naar onze speciale langloop tarieven shortlease

Heeft u de vrachtwagen vroeg in de ochtend nodig, dan is het in overleg mogelijk om de vrachtwagen op te halen op de avond voordat de huurperiode begint. Bekijk het overzicht van vrachtwagens hieronder en boek direct uw truck of trekker online. U kunt ook bellen naar 088-3745900.

Service is onze kracht.

Locatie
Purmerend
Ophalen
Retour
juni 2024
madiwodovrzazo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
09:00
juni 2024
madiwodovrzazo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
23:55
Bevestig

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 18:00

Zaterdag (Purmerend en Zwaag)

08:00 - 17:00

Zaterdag (Oude Meer / Schiphol)

08:00 - 12:00

Zondag

gesloten

Extra zekerheid bij het huren van een vrachtwagen

Als u bij Bert Jonk Autoverhuur een vrachtwagen wilt huren, dan is dit altijd inclusief WA-verzekering. Met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die u met de gehuurde vrachtwagen toebrengt aan anderen. Voor extra zekerheid en een comfortabel gevoel tijdens het rijden, kunt u extra verzekeringen bij ons afsluiten:

  • Band- en ruitverzekering
  • Inzittendenverzekering
  • Autohulp buitenland verzekering

Met een inzittendenverzekering bent u verzekerd als mensen in de gehuurde vrachtwagen door een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Een sterretje in de voorruit of een lekke band bij een gehuurde vrachtauto komt helaas vaak voor. Daarom bieden wij een band- en ruitverzekering aan, zodat schade aan banden en ruiten gedekt is. Gaat u naar het buitenland? Dan is de autohulpverzekering verplicht. Pechhulp in Nederland door de ANWB is inbegrepen in de huurprijs.

Shortlease

Een vrachtwagen zakelijk huren is ook mogelijk bij Bert Jonk Autoverhuur. U huurt de vrachtwagen voor minimaal één maand en maximaal één jaar met onze Shortlease. U huurt vrachtwagen voor een gunstige prijs wanneer u tijdelijk extra vrachtwagens nodig heeft. U kunt de truck altijd weer inleveren zonder voortijdige beëindigingskosten. Lees meer over Shortlease.

Veelgestelde vragen over Vrachtwagenverhuur

U dient minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet u een adreslegitimatie kunnen tonen. Bij zakelijk verhuur moet u ook een uittreksel van de KvK meenemen. Voor het besturen van een vrachtauto rijbewijs C dient u in het bezit te zijn van een chauffeurspas.

Ja, al onze vrachtwagens zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Wilt u het eigen risico verlagen? Sluit dan een van onze extra verzekeringen af: band- en ruitverzekering, inzittendenverzekering en autohulp buitenland verzekering (verplicht wanneer u van plan bent naar het buitenland te gaan). Voor vragen of voor het afsluiten van onze verzekeringen kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen.

U kunt de vrachtwagen inleveren op het terrein van onze [vestigingen](https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/verhuurvestigingen). Buiten openingstijden kunt u de vrachtwagen rond ons terrein parkeren en de sleutel inleveren in de sleutelkluis. De verhuurperiode begint 's ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur.

Voor vrachtauto’s rijbewijs C bedraagt de minimale borg € 600,-. Dit kunt u bij ons op de vestiging pinnen of contant betalen. Wanneer u de vrachtwagen weer bij ons inlevert, verrekenen we het bedrag met de overige kosten en storten we het bedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.

U kunt de vrachtwagen tijdens onze openingstijden ophalen bij een van onze [vestigingen](https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/verhuurvestigingen).

Dat mag alleen als de desbetreffende bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs C. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor eventuele schade.

Nee, we tanken de vrachtwagen voor u af. We belasten alleen de brandstof en geen extra tankkosten. Bij vestiging Oude meer dient u zelf benzineauto’s te tanken.

Ja, u kunt de huursom vooruit betalen via de bank of via de reserveringspagina via Stripe. Vraag bij betaling per bank uw verhuurmedewerker om het reserveringsnummer en de IBAN voordat u het bedrag overmaakt. U kunt ook het bedrag bij ons aan de balie betalen met de pinpas of creditcard.

Een vrachtwagen huren bij Bert Jonk Autoverhuur

Wilt u graag een vrachtwagen huren voor goederenvervoer of een verhuizing? Bij Bert Jonk Autoverhuur bent u aan het juiste adres. We hebben een vloot aan vrachtwagens die naadloos aansluit op uw wensen en noden. U kunt kiezen uit diverse modellen en laadvermogens indien gewenst met vangmuil of koelmotor, zodat uw vrachtwagen perfect is afgestemd op uw specifieke situatie. Al onze vestigingen beschikken over voldoende parkeer mogelijkheden om uw eigen auto achter te laten tijdens de huurperiode.

Waarom zou u een vrachtwagen huren bij Bert Jonk?

Bent u op zoek naar betrouwbare partner voor transport een doeltreffende oplossing voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw goederen? Bert jonk is al meer dan 60 jaar uw autoverhuurbedrijf met drie vestigingen in Noord-Holland. Ontdek de voordelen van onze vrachtwagens bij Bert Jonk Autoverhuur:

1. Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij Bert Jonk Autoverhuur dragen we betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze vrachtwagens worden verhuurd met de nieuwste milieueisen, waardoor u zonder problemen milieuzones kunt betreden met moderne vrachtauto’s die goed onderhouden worden en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een goed onderhouden en veilige vrachtwagen op pad gaat.

2. Electrische vrachtwagen 100% emissievrije

Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd wagenpark. Of u nu een elektrische 100 % emissie vrij of diesel bestelwagen nodig heeft voor een lokale levering of een grote vrachtwagen voor het transport van volumineuze goederen, bij Bert Jonk vindt u de juiste vrachtwagen.

3. Flexibele huuropties

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele huuropties aan short lease, of het nu gaat om korte termijn- of lange termijn verhuur. Zo kunt u een vrachtwagen huren voor een dag, enkele dagen, een weekend of zelfs een hele maand. Like we said: flexibel!

Ook een vrachtwagen zakelijk huren is mogelijk. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk extra vrachtwagens nodig heeft. Met onze shortlease kunt u bij ons een vrachtwagen huren voor een periode van minimaal één maand tot maximaal één jaar.

4. Transparante prijzen

Bij Bert Jonk Autoverhuur hanteren we transparantie of maken we voor u een prijs op maat prijzen zonder verborgen kosten. U kunt bij het reserveren van een voertuig op ieder moment de totaalprijs bekijken. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart de weg op.

5. Persoonlijk contact

Bij eventuele vragen, kunt u rekenen op onze snelle en efficiënte service. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bellen met een medewerker om een transport oplossing te zoeken? Wij helpen u graag!

Welke vrachtwagens kunt u huren bij Bert Jonk?

Als u een vrachtwagen wilt huren bij Bert Jonk Autoverhuur is het natuurlijk handig om te weten welke types we allemaal aanbieden. Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare modellen:

1. Vrachtwagen 36 m3

Deze vrachtwagen heeft een inhoud van 36 m° en een laadbakmaat van 610x250x240 cm. Om deze vrachtwagen te mogen huren en besturen heeft u een C-rijbewijs nodig.

2. Vrachtwagen 46 m?

U kunt ook een vrachtwagen met een inhoud van 46 m2 huren. Deze vrachtwagen heeft een laadbakmaat van 720x248x245 cm. Ook om deze vrachtwagen te mogen huren en besturen is een rijbewijs C vereist.

3. Koel-vrieswagens

Bij ons kunt u terecht voor het huren van rijbewijs C vrachtwagens in de volgende uitvoeringen:

  1. Met één of twee temperatuurzones (multi-temperatuur).
  2. Ook bieden wij vrachtwagens die bestuurd mogen worden met een rijbewijs BE. Voor deze categorie hebben we een uitgebreid assortiment beschikbaar, inclusief opties van Bert Jonk, de specialist in koelwagenverhuur. Al onze vrachtwagens zijn bovendien uitgerust met een vangmuilkoppeling en een slaapcabine. Voor meer informatie over onze voertuigen en diensten kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

4. Trekkers

Het huren van een trekker rijbewijs C.E. om uw trailer mee te trekken daar hebben we twee uitvoeringen voor u beschikbaar met of zonder slaapcabine. Onze trekkers zijn uitgerust met clang stekkers, laadklep en rema aansluitingen.

5. Kleinere bestelwagen en bakwagens

Heeft u toch geen grote vrachtwagen nodig? Dan kunt u ook een keuze maken uit onze selectie van kleinere voertuigen, zoals bestelwagens of bakwagens. Zo kunt u het voertuig huren dat perfect aansluit bij de omvang van uw transport project. Onze compacte bestelwagens zijn ideaal voor kleine transporten en leveringen in de stad. Ze zijn wendbaar en gemakkelijk te besturen, waardoor ze perfect zijn voor smalle straten en druk stadsverkeer. De bakwagens in ons assortiment bieden voldoende laadruimte voor middelgrote ladingen. Ze zijn uitgerust met een handige laadklep voor eenvoudig laden en lossen.

Hoe kunt u een vrachtwagen huren bij Bert Jonk?

1. Selecteer uw gewenste voertuig, locatie en ophaal- en retourdatum

Wij verhuren verschillende types voertuigen, van personenauto’s en koelwagens tot vrachtwagens en rolstoelbussen. U begint het reserveringsproces op onze website door eerst de vestiging waar u de auto op wil halen te kiezen, vervolgens de datum te kiezen en daarna de knop voertuig zoeken te selecteren.

Stap 2 Bekijk de beschikbare voertuigen en maak uw keuze

Nadat u bovenstaande informatie ingevuld heeft, krijgt u een overzicht te zien van alle bakwagens die momenteel nog beschikbaar zijn voor de door u gewenste locatie en periode. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, met specifieke kenmerken en opties. Elk beschikbaar voertuig komt met meerdere foto's en uitgebreide details, inclusief de totaalprijs. Met deze informatie kunt u een weloverwogen keuze maken. Heeft u een geschikte bakwagen gevonden die aan al uw eisen voldoet? Dan kunt u eenvoudig op de knop Selecteer klikken om door te gaan naar de volgende fase van het reserveringsproces.

Stap 3 Personaliseer de gekozen vrachtwagen

Bij ons zijn alle voertuigen standaard verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering (WA), inclusief eigen risico. Wilt u echter extra gemoedsrust? Hier heeft u de mogelijkheid om uw voertuig verder aan te passen door extra opties toe te voegen. U kunt aanvullende verzekeringen afsluiten, uw kilometerpakket uitbreiden en extra verhuismateriaal huren, zoals stangen en verhuisnetten. De kosten van deze extra's worden direct weergegeven, en u kunt op elk moment de totale prijs van uw reservering inzien. Heeft u geen extra’s nodig? Dan kunt u deze stap overslaan en meteen doorgaan naar de persoons gegeven.

2. Voltooi uw reservering

In de volgende stap kunt u uw reservering afronden. Dat doet u door uw persoonlijke gegevens in te vullen, waaronder uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Aan de rechterkant van de pagina vindt u nog een overzicht van uw reserveringsdetails, zoals het gekozen voertuig, de data van ophalen en terugbrengen, evenals de totaalprijs. Check nog even een keer extra of de ingevulde informatie klopt. Wat heeft u nodig om een vrachtwagen te huren bij Bert Jonk? Voordat u een vrachtwagen bij ons huurt, zijn er enkele eenvoudige vereisten die moeten worden vervuld: Minimumleeftijd De minimumleeftijd voor het huren van een vrachtwagen bij Bert Jonk is 18 jaar. Geldig rijbewijs Zorg dat u in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs dat geschikt is voor het type vrachtwagen dat u wilt huren. Om een vrachtwagen met rijbewijs C te besturen, heeft u ook een chauffeurspas nodig. Zakelijk verhuur Wilt u een vrachtwagen huren voor zakelijke doeleinden? Dan moet u ook een uittreksel van de KvK meenemen. Waarborg Bij het huren van een voertuig is een waarborgsom vereist, die varieert afhankelijk van het type voertuig. Voor het huren van vrachtauto's met rijbewijs C is de minimale waarborgsom € 600,-. U dient zowel de volledige waarborgsom als de huursom te betalen voordat u met het voertuig vertrekt.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van vrachtwagens bij Bert Jonk Autoverhuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te mailen naar info@bertjonk.nl of ons te bellen op 088-3745900. Ons vriendelijke en deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste vrachtwagen voor uw behoeften. We hopen u snel op een van onze locaties te verwelkomen!

Contact opnemen met Bert Jonk Autoverhuur

Heeft u vragen over het huren van een vrachtwagen? Neem contact met ons op via info@bertjonk.nl of bel naar 088 374 5900.