5 Redenen om een koelwagen bij Bert Jonk te huren!

In het kort...

Als een toonaangevend autoverhuurbedrijf begrijpen wij van Bert Jonk het belang van betrouwbare en efficiënte transportoplossingen, vooral als het gaat om het vervoeren van bederfelijke goederen en gekoelde producten. Onze koelwagens zijn ontworpen om aan al uw specifieke eisen te voldoen en bieden tal van voordelen die uw transportproces soepel en succesvol zullen maken. Hier zijn vijf overtuigende redenen waarom u onze koelwagens moet huren voor uw volgende transport:

Bert Jonk en koelwagens. Het is sop en gekookt eten. Er is geen enkel autoverhuurbedrijf in Nederland waar je zulke specialistische koelwagens kunt huren als bij ons.

Koelen, vriezen, nachtkoeling en meer. Als het koud moet, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Koelwagens verhuren - een vak apart

Tegenwoordig hebben bijna alle autoverhuurders wel een of twee koelwagens. Natuurlijk prima voor als je ijs levert op Koningsdag of incidenteel een koude bevoorrading moet doen, maar het is niet voldoende voor als je koelen en vriezen echt serieus neemt.

Neem bijvoorbeeld de koeling van medicijnen. Dit komt allemaal heel precies en mag absoluut niet 'een graadje meer of minder zijn'. De koelwagen dient perfect afgesteld te zijn en er dient een noodplan aanwezig te zijn voor als de koeling onvoorzien uitvalt.

Daar komen wij om de hoek kijken.

De koelwagens van Bert Jonk Autoverhuur

Wij nemen onze koelwagen verhuur bijzonder serieus. Op het moment van schrijven hebben wij meer dan 100 koelwagens bij klanten rijden. Dit varieert van 3m3 koelwagens tot een koelwagen 15m3 met nachtkoeling tot zelfs een multi temperaturen koelwagen van 52m3 met laadklep. Meestgehuurd is de 18m3 koelwagen met laadklep die zelfs verwarmbaar is.

Veel van onze koelwagens zijn ook reclame vrij te huur.

Onderscheidende koelwagens

Zoals hierboven al beschreven, wij hebben koelwagens te huur van A tot Z. Bij ons kun je het volgende verwachten.

1. Optimale Temperatuur controle

Onze koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen die zorgen voor een nauwkeurige en consistente temperatuur controle. Of het nu gaat om verse producten, medicijnen of andere gekoelde goederen, u kunt erop vertrouwen dat onze koelwagens de perfecte omgeving bieden om de kwaliteit en versheid van uw lading te behouden tijdens het transport.

2. Betrouwbaarheid en Veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze koelwagens zijn meer dan regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen veilig en betrouwbaar worden vervoerd, met minimale risico's op bederf of schade.

3. Flexibele Huuropties

Wij begrijpen dat elk transport verschillende eisen heeft. Daarom bieden we flexibele huuropties aan die perfect aansluiten op uw behoeften, of u nu een korte termijn huur of een langere periode nodig heeft. Onze tarieven zijn concurrerend en transparant, waardoor u de beste waarde krijgt voor uw investering.

4. Ruimte en Capaciteit

Onze koelwagens zijn ruim en bieden voldoende capaciteit om grote hoeveelheden gekoelde producten te vervoeren. Of u nu een kleine of grote lading heeft, onze koelwagens hebben verschillde maten om aan uw volumevereisten te voldoen, waardoor u efficiënt en kosteneffectief kunt transporteren.

5. Deskundige Ondersteuning en Service

Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste koelwagen, het regelen van de huurovereenkomst of het verstrekken van technische ondersteuning, we zijn er om ervoor te zorgen dat uw transportervaring naadloos verloopt.

Hier kunt u uw koelwagen inplannen en reserveren

s.png

Kortom, het huren van onze koelwagens biedt u de gemoedsrust en efficiëntie die u nodig heeft voor het succesvol vervoeren van uw gekoelde goederen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen en uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Koelwagen huren?

Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op onderstaand nummer.

088 - 374 59 00