Met de hele groep in 1 bus!

In het kort...

Wil je met je vriendengroep, familie of collega's naar een festival gaan zonder je druk te maken over het gedoe van meerdere auto's en parkeerproblemen? Wij bieden de ideale oplossing: het huren van onze ruime personenbussen, zodat jullie samen kunnen reizen en volop van het festival kunnen genieten.

Een personenbus huren voor naar een festival

Het festivalseizoen draait op volle toeren. Op het moment van schrijven zijn wij nog aan het nagenieten van Lowlands en Mysteryland en kijken wij al uit naar 15 en 16 september voor het Into the Woods festival.

Het vervoer van- en naar een festival is altijd een dingetje. Vaak is het OV wel ok geregeld i.c.m. pendelbussen, maar dan moet je slepen met je tent, je voedselpakketten en drankvoorraad. Ook ben je afhankelijk van het OV mocht je eerder of later terugwillen.

Het alternatief is om met eigen vervoer te gaan. Voordeel is dat je alles mee kunt nemen en de vrijheid hebt om te gaan wanneer je wilt. Nadeel is dat de wachttijden om de parkeerplaats op te komen of te verlaten vaak flink kunnen oplopen.

Maar is dit erg?

Niet als je gezellig met zijn allen in 1 bus zit. Met onze 9 persoons bussen begint jullie feestje op het moment van instappen. Ook betaal je maar 1 keer de parkeerkosten ;)

Alle voordelen van met een personenbus naar een festival op een rij:

Gezamenlijk Genieten: Het reizen naar een festival wordt onderdeel van het avontuur wanneer jullie samen in een comfortabele personenbus zitten. De voorpret begint al tijdens de rit, en na het festival kunnen jullie de hoogtepunten van de dag delen terwijl jullie terugreizen.

Groepsgevoel: Met onze ruime personenbussen kunnen grote groepen samen reizen zonder de noodzaak van meerdere voertuigen. Dit versterkt het groepsgevoel en maakt de hele festivalervaring nog leuker.

Gemak en Ontspanning: Laat het gedoe van rijden en parkeren met meerdere auto's achterwege. Jullie kunnen ontspannen en je voorbereiden op het festival, wetende dat jullie maar voor 1 wagen parkeerplek hoeven te regelen. Voordeel is ook dat je tegelijk aankomt!

Flexibiliteit: Onze personenbussen zijn beschikbaar in verschillende groottes, dus of jullie nu een intieme groep of een grotere crew zijn, we hebben een passende bus vanaf 5 t/m 9 personen.

Personenbus_9P_SideDoor.webp

Hoe Werkt Het?

Reserveren: Neem contact met ons op of check de website en geef aan welke datum jullie willen huren. We zorgen ervoor dat de gewenste personenbus voor jullie klaarstaat. ( bij beschikbaarheid )

Ophalen: Op de afgesproken dag kunnen jullie de personenbus bij ons ophalen. We zorgen ervoor dat de bus schoon en klaar voor vertrek is.

Festivalplezier: Geniet van de reis naar het festival in goed gezelschap van je vrienden of groepsgenoten. Bespreek jullie plannen en verwachtingen voor het festival!

Veilig Terug: Na het festival kunnen jullie veilig en comfortabel terugreizen naar huis. Lever de personenbus weer bij ons in zoals afgesproken.

Hier een foto van Lowlands 2023 op het parkeerterrein (2 auto's van Bert Jonk Autoverhuur):

1lowlands parkeer.jpeg