8-persoons busje huren

Wilt u een 8-persoons busje huren? Bij Bert Jonk Autoverhuur bent u aan het juiste adres. Wanneer u bij ons een busje voor 8 personen huurt, dan zijn de eerste 100 kilometer vrij en is een WA-verzekering altijd inbegrepen. Reserveer het busje direct of bel 088 3745900 om in contact te komen met een van onze medewerkers.

Service is onze kracht.

Direct een busje voor 8 personen huren

 
Dag (100 km) € 168,19
Dag (500 km), vanaf 3 dagen € 260,15
Weekend (300 km) € 303,71
Week (1400 km) € 1.116,83
Vereist rijbewijs B
Brandstof Diesel
Airco Ja

Luxueus 8-persoons busje

Ons 8-persoons busje is er niet zomaar een. Deze zeer luxe verlengde uitvoering van de Mercedes V-klasse is een busje waar je u tegen zegt. Hij is te huur in de kleuren zilvergrijs en zwart en voorzien van airco, navigatie, luxe lederen bekleding en zwarte hemel. Met een laadruimte van 90 cm diep, 120 cm breed en 125 cm hoog heeft u bovendien voldoende ruimte voor al uw bagage. Het 8-persoons busje is optioneel te huur met skibox.

Busje voor 8 personen huren in slechts een paar stappen

Binnen enkele eenvoudige stappen huurt u een van onze busjes voor 8 personen. Volg het stappenplan hieronder om uw reservering te maken.

Zoeken
Kies een voertuig en voeg eventueel uw opties toe
Boeken
Reserveer het voertuig op de door u gewenste datum en tijd
Rijden
Haal het voertuig op bij de dichtstbijzijnde vestiging
Bert Jonk B.V.
Al meer dan 50 jaar de specialist in autoverhuur!

We sturen u een bevestigingsmail zodra u uw online reservering heeft gemaakt. Om er zeker van te zijn dat een van onze 8-persoons busjes nog beschikbaar is op de benodigde datum, adviseren we u om de reservering zo vroeg mogelijk te voltooien. Bij een last-minute reservering kunnen we niet garanderen dat het busje nog beschikbaar is. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u het busje nog dezelfde dag ophalen.

Documenten die u nodig heeft

Wij zullen u om een aantal documenten vragen op het moment dat u het 8-persoons busje komt ophalen. Breng daarom het volgende mee naar de ophaallocatie:

  • Uw geldige B-rijbewijs
  • Geldige adreslegitimatie. Dit kan zijn: een loonstrook, een uittreksel van het bevolkingsregister of een ander document van een officiële instantie.
  • Bij zakelijke huur vragen wij u om een uittreksel van de KvK te tonen.

3 vestigingen verspreid door Noord-Holland

Bert Jonk Autoverhuur is gevestigd op 3 locaties: Zwaag (Hoorn), Purmerend en Oude Meer (Schiphol). U kunt uw 8-persoons busje dus altijd ophalen op een locatie dicht bij u in de buurt in Noord-Holland.

Oude Meer (Schiphol)

Bert Jonk Autoverhuur Oude Meer (Schiphol)
Schipholdijk 245
1438 AC Oude Meer
020 653 0032

Oude Meer (Schiphol)

Purmerend

Bert Jonk Autoverhuur Purmerend
Einsteinstraat 11
1446 VE Purmerend
0299 423852

Purmerend

Zwaag (Hoorn)

Bert Jonk Autoverhuur Zwaag (Hoorn)
De Compagnie 49
1689 AG Zwaag (N-H)
0229 244 340

Zwaag (Hoorn)

Openingstijden van onze vestigingen
Maandag 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag  * 08:00 tot 17:00 uur
Zondag Op afspraak

Op zoek naar een ander busje?

Is een 8-persoons busje net niet wat u nodig heeft? Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van allerlei andere soorten busjes. Denk bijvoorbeeld aan:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden om een busje te huren?

Wanneer u een busje wilt huren, moet u een geldig Nederlands rijbewijs hebben, minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van adreslegitimatie die niet ouder is dan 30 dagen. Huurt u een bestelauto voor uw bedrijf? Vergeet dan niet een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen.

Is het busje verzekerd?

Ja, al onze voertuigen zijn WA-verzekerd met een eigen risico. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen door een tijdelijke verzekering bij ons af te sluiten. Inzittenden zijn niet direct verzekerd. Ook hiervoor kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar kan ik het busje inleveren?

U kunt het busje tijdens openingstijden gewoon bij onze vestigingen inleveren. Zijn we gesloten? Dan kunt u de autosleutel in de sleutelkluis deponeren. De verhuurperiode begint ’s ochtends om 08:00 uur en eindigt op de inleverdag om 07:30 uur.

Moet ik borg betalen als ik een busje wil huren?

Ja, voor busjes bedraagt de minimale borg € 350,-. Dit kunt u contant of met de pinpas bij ons afrekenen. Wanneer u het busje weer bij ons inlevert verrekenen we het bedrag met de overige kosten en storten we het bedrag binnen 10 werkdagen retour.

Waar kan ik het busje ophalen?

U kunt het busje tijdens openingstijden bij een van onze vestigingen ophalen. Als we gesloten zijn, kunt u geen busje ophalen.

Mogen er meerdere bestuurders in het busje rijden?

Dat is toegestaan mits de andere bestuurder in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs. De hoofdhuurder blijft verantwoordelijk voor eventuele schade.

Moet ik het busje met een volle tank inleveren?

Dat is niet nodig. We tanken het busje voor u wanneer u hem weer bij ons inlevert. Bij onze vestiging in Oude Meer moet u benzineauto’s wel met een volle tank inleveren.

Kan ik de huursom vooruit betalen?

Nee. U betaalt de huursom bij ons aan de balie. Dit kan met de pinpas of contant.

Als uw vraag er niet tussen staat, bezoek dan de veelgestelde vragenpagina of neem contact met ons op. We geven u graag een passend antwoord op uw vraag.

8-persoons busje huren?

Nog vragen over het huren van een van onze 8-persoons busjes? Neem dan gerust contact op via 088-3745900 of info@bertjonk.nl. We zijn u graag van dienst.