Nieuws

Openingstijden Vestiging Oude Meer

Met ingang van 4 januari 2020 zijn wij ook op onze vestiging Oude Meer op Zaterdag's geopend van 08.00 - 17.00 uur, wij vertrouwen erop u hiermede van dienst te zijn zoals u ook op onze andere vestigingen gewend bent.

Sluiting Vestiging Zaandam

Met ingang van 31 december 2019 zal onze vestiging Zaandam worden gesloten. In verband met centralisatie en consolidatie van ons dienstverlening en wagenpark hebben wij besloten de vestiging Zaandam te sluiten. U bent van harte welkom op één van onze andere vestigingen Purmerend, Zwaag en Oude Meer (Schiphol) waar wij u uiteraard nog steeds met dezelfde service en kwaliteit graag van dienst zijn en uiteraard ook de collega's van de vestiging van Zaandam zult u terugzien op onze andere vestigingen. Wij wensen u fijne feestdagen, gezond en gelukkig nieuwjaar!

Uitbreiding Wagenpark Opel Astra's

Wederom heeft Bert Jonk door de grote vraag 5 Nieuwe Opel Astra's toegevoegd aan het wagenpark. Deze auto's zijn geleverd door Van der Linden van Sprankhuizen.

Wintersport

Ook nu hebben we weer onze Wintersport auto's klaar staan voor de verhuur compleet met sneeuwkettingen winterbanden en km vrij te huur. U kunt kiezen uit een ruime 9 persons bus , een luxe Mercedes V klasse voor 8 personen , een Mercedes A klasse of een nieuwe Opel Astra eventueel voorzien van een skikoffer. zie onze winteraanbiedingen. Op wintersport met een huurauto van Bert Jonk zie onze aanbiedingen boek snel op is OP

Aanbouw Nieuwe Koelwagens

Bij Bert Jonk zijn we druk bezig met de aanbouw van nieuwe koelwagens voor de uitbreiding van onze wagenpark. Deze nieuwe aanwinsten zijn beschikbaar vanaf Maart 2020! Interesse wees er snel bij en neem contact met ons op over de aantrekkelijke voorwaarden en de beste kwaliteit zoals u deze van Bert Jonk gewend bent.

DeAutoVerhuurders.NL

Bert Jonk is Partner van DeAutoVerhuurders.nl dit is een landelijk dekkend netwerk van regionale autoverhuurders. Door deze samenwerking kunnen wij met onze Partners bestaande en nieuwe klanten die landelijk opereren van dienst zijn met een wagenpark met meer dan 3500 bedrijfsauto's. Meer weten over onze landelijke service, neem contact op met Robert Jonk voor de mogelijkheden en interessante aanbiedingen!

Nieuwe Mercedes V-Klasse

We hebben een schitterende nieuwe Mercedes V-Klasse erbij. Dit is een personenbus geschikt voor 8 personen inclusief bestuurder. Voorzien van luxe en comfort, zoals: lederen bekleding, zwarte hemel, airco, verstelbare stoelen, automaat en navigatie. Ook te huur met skibox voor uw zomer- of wintersportvakantie.

Nieuw toegevoegd aan ons wagenpark MAN koel/vrieswagen 48 m³ 2 compartimenten

Deze splinternieuwe MAN KOEL/VRIESWAGEN 48 m³ 2 compartimenten hebben we onlangs toegevoegd aan ons wagenpark en is vanaf heden bij ons te huur.  

Ondernemersprijs 2018: Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen zaterdagavond zijn we verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2018 in de categorie Groot door de Purmerendse Regio Ondernemers! Een prachtige kroon op het harde werken van de afgelopen jaren en een extra stimulans om het nog beter te doen. Namens het hele team van Bert Jonk Autoverhuur: bedankt!