Shortlease Oude Meer

Gemakkelijk en snel een auto, vrachtwagen of bestelbus leasen voor een bepaalde tijd: dat is shortlease van Bert Jonk Autoverhuur in Oude Meer. Bij shortlease huurt u een voertuig voor minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. Shortlease is daarom een alternatief voor lease of huren. De shortlease tarieven op onze website zijn inclusief:

  • 3.000 vrije kilometers per maand
  • Reparatie en onderhoud van de auto
  • Wegenbelasting en verzekeringen
  • Pechhulp van de ANWB in heel Nederland

De shortlease prijzen in Oude Meer zijn exclusief 21% btw en brandstof. Voor meer informatie over shortlease neemt u contact met ons op via 020 653 0032. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

 

Goedkope en flexibele shortlease contracten

Bij Bert Jonk Autoverhuur in Oude Meer profiteert u van voordelige tarieven voor shortlease van een auto, vrachtwagen of bestelbus. Onze shortlease is voornamelijk aantrekkelijk voor tijdelijke medewerkers of medewerkers die nog in de proeftijd zitten. Door onze flexibele contracten kunt u uw shortlease contract eerder beëindigen, zonder dat u daarvoor extra kosten betaalt.

U leaset al een Open Karl of een vergelijkbare auto vanaf 544,- inclusief BTW per maand. Onze leasetarieven voor een bestelwagen beginnen bij € 700,-. Voor de tarieven van een ander voertuig neemt u contact op met 020 653 0032 of vult u het contactformulier in.

 

Voordelen van shortlease bij Bert Jonk Autoverhuur in Oude Meer

Het leasen van een auto of vrachtwagen bij Bert Jonk kent vele voordelen. Kies uit meer dan vijftien verschillende voertuigen met onze goedkope shortlease service in Oude Meer. Daarnaast bieden wij een gratis haal- en brengservice aan.

  • Voordelige shortlease prijzen
  • Uitgebreide keuze uit shortlease wagenpark
  • Dagelijks opzegbaar zonder extra kosten
  • Ideaal voor particulieren en bedrijven
  • Haal- en brengservice in Nederland

Bert Jonk is aangesloten bij de BOVAG en ANWB. Daarom bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en interessante shortlease voorwaarden. Via shortlease van Bert Jonk leaset u gemakkelijk auto’s, bestelbussen, koelwagens en vrachtwagens tegen scherpe tarieven. Wilt u uw contract voortijdig beëindigen? Dan betaalt u geen beëindigingskosten. Door de flexibiliteit van het contract is shortlease een zeer populaire vorm van leasen voor freelancers en tijdelijke medewerkers.

 

Bereikbaarheid Bert Jonk Autoverhuur in Oude Meer

Bert Jonk Autoverhuur in Oude Meer is vanaf Schiphol gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Bereikbaarheid met auto

De snelste route om vanaf Schiphol naar Bert Jonk Oude Meer te komen is via de N232. Vertrek in westelijke richting op de Vertrekpassage. Volg de weg naar Ceintuurbaan Noord en voeg na 3 kilometer in op de A4. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Badhoevedorp om de borden A9 richting Amstelveen/Utrecht te volgen. Na 400m neemt u afrit 6-Aalsmeer naar de N232 richting Aalsmeer/N231. Sla vervolgens linksaf naar de Schipholweg/N232. Uiteindelijk volgt u de 3 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Schipholdijk. Om naar Bert Jonk Autoverhuur te gaan, slaat u uiteindelijk linksaf.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Bert Jonk in Oude Meer is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Schiphol Airport neemt u bus 187 richting Amstelveen Busstation. Vervolgens stapt u uit bij Fokker Logistics Park in Oude Meer. Loop in noordoostelijke richting op de Fokkerweg en ga rechtsaf naar de Schipholdijk. Sla vervolgens rechtsaf op de Schipholdijk om Bert Jonk te bereiken.