Shortlease Hoorn-Zwaag

Voordelig en snel een auto, bestelbus of vrachtwagen leasen voor een langere tijd met shortlease van Bert Jonk Autoverhuur in Hoorn-Zwaag. Shortlease lijkt op leasen en huren, maar kent een andere looptijd. De huurperiode is minimaal één maand en maximaal twaalf maanden. De volgende diensten zijn inbegrepen bij de genoemde shortlease tarieven op onze website:

  • Onderhoud en reparatie van uw auto
  • Wegenbelasting en verzekeringen
  • ANWB pechhulp in Nederland

Daarnaast beschikt u over 3.000 vrije kilometers per maand. Alle shortlease prijzen in Hoorn/Zwaag zijn exclusief 21% btw en brandstof. Neem voor meer informatie over shortlease contact met ons op via 0229 244 340 of maak gebruik van het contactformulier.

 

Goedkoop een auto, vrachtwagen of bestelbus leasen met shortlease

Shortlease van Bert Jonk in Hoorn-Zwaag is een voordelige manier om een auto, vrachtwagen of bestelbus te leasen en is zeer geschikt voor medewerkers met een contract voor bepaalde tijd of een éénmalige klus. Onze contracten zijn flexibel, waardoor u uw contract eenvoudig eerder kan beëindigen, zonder extra kosten te betalen.

U beschikt al over een shortlease auto zoals de Citroën C1 vanaf € 544 inclusief BTW per maand. De vanafprijs van een bestelwagen bedraagt € 700,- per maand. Voor informatie over de shortlease tarieven van een ander voertuig neemt u telefonisch contact met ons op via 0229 244 340 of vult u het contactformulier in.

 

De voordelen van shortlease bij Bert Jonk in Hoorn-Zwaag

Profiteer van diverse voordelen met het leasen van een auto of vrachtwagen bij Bert Jonk in Hoorn/Zwaag. Zo kiest u uit meer dan 15 verschillende soorten voertuigen en kunt u uw shortlease contract dagelijks opzeggen.

  • Voordelige prijzen shortlease
  • Keuze uit een uitgebreid wagenpark
  • Shortlease contract is dagelijks opzegbaar zonder extra kosten
  • Geschikt voor zowel bedrijven als particulieren
  • Haal- en brengservice in Nederland

Bert Jonk Autoverhuur is lid van de BOVAG en ANWB. Hierdoor bent u verzekerd van de beste pechhulp en gunstige shortlease voorwaarden. Via shortlease van Bert Jonk leaset u eenvoudig auto’s, bestelbussen, vrachtwagens of koelwagens tegen de laagste prijs. Omdat u het contract op elk moment kunt opzeggen – zonder beëindigingskosten te betalen – is shortlease een zeer populaire lease-methode voor bedrijven.

 

Routebeschrijving naar Bert Jonk Autoverhuur in Hoorn-Zwaag

Onze verhuurlocatie in Hoorn-Zwaag is gemakkelijk te bereiken vanuit Hoorn met eigen vervoer en het openbaar vervoer.

Met de auto

Vertrek in oostelijke richting op de Onder de Boompjes naar het Doelenplein. Vervolgens gaat u via de Liornestraat, Blokmergouw en Oostergouw. Sla vervolgens linksaf naar De Compagnie. U vindt Bert Jonk Autoverhuur aan uw rechterhand.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Station Hoorn neemt u bus 11 naar Oostwoud via Risdam. Na 9 haltes stapt u uit op de Lange Akker in Zwaag. Vanaf de Lange Akker loopt u in zuidelijke richting naar de Zwaagmergouw. Sla vervolgens rechtsaf naar de Langetuin. Loop de Langetuin af en sla linksaf naar de Dorpsstraat. Vervolgens slaat u linksaf naar De Compagnie. Bert Jonk Autoverhuur bevindt zich aan uw linkerhand.